«Σταθερή αξία» η Ελλάδα για την ΤUI και το 2019 – Τα νέα ξενοδοχεία

«Σταθερή αξία» η Ελλάδα για την ΤUI και το 2019 – Τα νέα ξενοδοχεία

Η Ελλάδα αποτελεί σταθερή και διαρκή αξία και το 2019, η Κροατία ανεβαίνει σε δημοφιλία και η Τουρκία επανέρχεται.

Αυτό δηλώνουν από το Ηνωμένο Βασίλειο οι επιτελείς της Tui Ηνωμένου Βασιλείου και Ιρλανδίας,οι οποίοι χθές έδωσαν μία πρώτη γεύση από το θερινό πρόγραμμα της επόμενης πλέον χρονιάς προσθέτοντας ότι κοντά στο 50% των καινούριων αεροπορικών δρομολογίων που προ γραμματίζονται για το καλοκαίρι της επόμενης σεζόν θα αφορά ακριβώς αυτούς τους προορισμούς.

Οι επιτελείς του μεγαλύτερου tour operator του Ηνωμένου Βασιλείου, δηλώνουν ότι «το πρόγραμμα του 2019 θα είναι το πιο φιλόδοξο που είχαμε ποτέ. Επικεντρωνόμαστε στους βασικούς προορισμούς όπου θέλουν να πετάξουν οι πελάτες μας, με μεγαλύτερη ευελιξία όσον αφορά τη διάρκεια των διακοπών που θα επιλέξει ο καθένας».

Oι ίδιοι ανακοίνωσαν ότι η Tui προγραμματίζει να ανοίξει 16 νέα Tui και First Choice «μοναδικά resorts- ναυαρχίδες», συμπεριλαμβανομένων και πέντε Tui Sensimar resorts μόνο για ενήλικες. Από τα πέντε Tui Sensimar resorts, μάλιστα, τα τρία θα λειτουργήσουν στη χώρα μας και συγκεκριμένα στην Κρήτη, τη Ζάκυνθο και τη Σαντορίνη και τα υπόλοιπα δύο σε Τουρκία και Μαρόκο.

«Αυξάνουμε τη χωρητικότητα στους προορισμούς όπου διαπιστώνουμε ότι υπάρχει ζήτηση, εξ’ ού και η λειτουργία των 16 νέων resorts με αποκλειστικά δικά μας concepts», επισημαίνουν οι επιτελείς του διεθνούς τουριστικού κολοσσού. Με ελληνικό ενδιαφέρον, σε Κω και Κρήτη, είναι και τα δύο από τα πέντε νέα SuneoClubs της First Choice που προσθέτει o όμιλος για τη σεζόν του 2019- τα υπόλοιπα τρία είναι σε Αίγυπτο, Ισπανία και Τουρκία (Νταλαμάν). Επίσης στην Τουρκία, προστίθεται ένα νέο Tui Family Life resort στην Αττάλεια, αυξάνοντας το χαρτοφυλάκιο στα 24 στους 18 προορισμούς του ομίλου, ενώ ένα νέο Magic Life resort επίσης προγραμματίζεται για την τουρκική αγορά, στο Μπόντρουμ.

Ως προς το πρόγραμμα του 2019, το οποίο θα βγεί προς πώληση στο Ηνωμένο Βασίλειο στις 5 Απριλίου, στους προορισμούς που προωθεί ο όμιλος προστίθενται συνολικά 720.000 αεροπορικές θέσεις από κεντρικά αλλά και περιφερειακά βρετανικά αεροδρόμια. Ο γνωστός tour operator επισημαίνει ότι για τη σεζόν του 2019 ενισχύονται και τα περιφερειακά αεροδρόμια του Ηνωμένου Βασιλείου, ενώ το 65% ή 26 από τα 40 νέα δρομολόγια θα είναι αποκλειστικά για την TUI, ενδεικτικό της ζήτησης που εκτιμά ότι θα παρουσιάσουν τα πακέτα του ομίλου για το 2019.

Οι επιτελείς της Tui Ηνωμένου Βασιλείου και Ιρλανδίας δηλώνουν ότι περί το 1 εκατομμύριο πελάτες κάνουν κρατήσεις στα δικά της concepts, ενώ για το καλοκαίρι του 2019 αυξάνει και τη διάρκεια των πακέτων της σε 10 ή ακόμη και 11 διανυκτερεύσεις δεδομένου ότι οι πελάτες της ζητούν μεγαλύτερη ευελιξία.newmoney.gr