Σοκ στη Μάνη: Έλουσε με βενζίνη τον πατριό του και τον έκαψε ζωντανό

Σοκ στη Μάνη: Έλουσε με βενζίνη τον πατριό του και τον έκαψε ζωντανό

Οικογενειακή τραγωδία συγκλονίζει τις τελευταίες ώρες τον Άγιο Νικόλαο της Μάνης στη Μεσσηνία. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα messinialive.gr, ενας 34χρονος, Δ.Μ., για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο έβαλε φωτιά στον πατριό του. Χ.Μ., που αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα και ήταν καθηλωμένος σε αναπηρικό καροτσάκι και τον έκαψε ζωντανό.

Οι ίδιες πηγές ενημέρωσης αναφέρουν πως ο πατριός του και η μητέρα του δράστη έψηναν και είχαν καλέσει και τον ίδιο για το πρωτοχρονιάτικο τραπέζι. Όταν εμφανίστηκε στο σπίτι ο 34χρονος, είχε στο μηχανάκι του ένα μπιτόνι με μείγμα βενζίνης και πετρελαίου, το οποίο το άδειασε σε έναν κουβά και περιέλουσε τον πατριό και την μητέρα του.

Η μητέρα του πρόλαβε και μπήκε στο σπίτι όμως ο 65χρονος, που ήταν καθηλωμένος στο καροτσάκι, δεν πρόλαβε να αντιδράσει. Ο 34χρονος του έβαλε φωτιά και τράπηκε σε φυγή.

Σε κατάσταση αμόκ ο δράστης αμέσως μετά πήγε μέσα στο χωριό, Άγιο Νικόλαο, στο σπίτι συγχωριανού του, με τον οποίο είχε προστριβές, άναψε φωτιά στο πατάκι της πόρτα του, αφήνοντας το μπιτόνι εκεί. Ο συγχωριανός του βγήκε στην πόρτα να δει τι συμβαίνει, και κλώτσησε με το πόδι του το μπιτόνι με την βενζίνη, με αποτέλεσμα να πάρει φωτιά στο παντελόνι του και να υποστεί εγκαύματα στα πόδια.

Αυτή τη στιγμή νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Καλαμάτας. Αμέσως μετά ο 34χρονος πήγε στην Αστυνομία και παραδόθηκε.

Όπως υποστηρίζουν οι κάτοικοι του χωριού ο δράστης που είχε δική του επιχείρηση στη Σελίνιτσα και τον γνώριζαν όλοι στην περιοχή. Ο 34χρονος, σύμφωνα με μαρτυρίες είχε ψυχολογικά προβλήματα, έπαιρνε φαρμακευτική αγωγή, και είχε πρόσφατα νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική.

Σύμφωνα με ανθρώπους που τον είδαν νωρίτερα το πρωί δεν φαινόταν να τον απασχολεί κάτι, μάλιστα είχε πάει για καφέ το πρωί και ευχήθηκε στους συντοπίτες του. Απ’ ότι συζητείται στο χωριό, υπήρχαν προστριβές με τον πατριό του, αλλά τίποτε δεν έδειχνε ότι τα πράγματα θα είχαν αυτή την αποτρόπαιη κατάληξη.

Μάλιστα, λόγω των τεταμένων σχέσεων με τον πατριό του, ο 34χρονος ζούσε σε τροχόσπιτο, και φρόντιζε αδέσποτα ζωάκια. Στο σπίτι της τραγωδίας έχει σπεύσει ιατροδικαστής και αστυνομικές δυνάμεις, προκειμένου να εξακριβωθεί τι ακριβώς συνέβη. real.gr