Σκηνές αμερικάνικης ταινίας κατά τη σύλληψη δύο λαθροδιακινητών

Σκηνές αμερικάνικης ταινίας κατά τη σύλληψη δύο λαθροδιακινητών

Καταδίωξη αλά Αμερικάνικα εξελίχθηκε τα ξημερώματα στη Θεσσαλονίκη, όταν δυο λαθροδιακινητές που μετέφεραν 19 λαθρομετανάστες, προσπάθησαν να διαφύγουν από τους αστυνομικούς.

Όλα άρχισαν όταν οι αστυνομικοί εντόπισαν το βαν που οδηγούσαν δύο αδέρφια 34 και 38 χρόνων, στο ύψος του Προφήτη. Στη θέα των αστυνομικών ο οδηγός ανέπτυξε ταχύτητα προσπαθώντας να διαφύγει.

Ακολούθησε καταδίωξη στην Π.Ε.Ο. Καβάλας – Θεσσαλονίκης κατά την οποία οι δράστες προσπάθησαν να εμβολίσουν τα υπηρεσιακά οχήματα, ενώ στην περιοχή της Νικόπολης εγκατέλειψαν το όχημα τους και προσπάθησαν να διαφύγουν πεζή.

Οι αστυνομικοί τους κυνήγησαν και τελικά τους συνέλαβαν μετά από συμπλοκή που ακολούθησε αφού οι δράστες προέβαλαν αντίσταση προκειμένου να αποφύγουν τη σύλληψη.

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης, με τη συνδρομή αστυνομικών των Διευθύνσεων Άμεσης Δράσης και Ασφάλειας Θεσσαλονίκης προχώρησαν σε έλεγχο που ακολούθησε στο όχημα βρέθηκαν 19 λαθρομετανάστες που είχαν μπει στη χώρα μας από τον Έβρο και είχαν τελικό προορισμό τη Θεσσαλονίκη.