
Ρύθμιση δασικών αυθαιρέτων – Πότε αναμένεται ο νέος νόμος
0 comments
Τον ερχόμενο Αύγουστο αναμένεται να κατατεθεί ο νέος νόμος που ρυθμίζει τις οικιστικές πυκνώσεις.
Τον ερχόμενο Αύγουστο αναμένεται να κατατεθεί η διαβούλευση νόμου για τις οικιστικές πυκνώσεις από το Υπουργείο Περιβάλλοντος, καθώς την προηγούμενη εβδομάδα το ΥΠΕΝ ζήτησε αναβολή για την εκδίκαση του νόμου Τσιρώνη ο οποίος είχε κριθεί ως αντισυνταγματικός.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Ελεύθερου Τύπου, μέχρι τον επόμενο Σεπτέμβριο που ορίστηκε νέα δικάσιμος θα πρέπει ο νέος νόμος να είναι ήδη έτοιμος.
Το ενδιαφέρον για τον εν λόγω νόμο εστιάζεται στο γεγονός ότι ξεκαθαρίζει το τοπίο για τα δασικά αυθαίρετα, καθώς περιλαμβάνει η διαχείριση των οικιστικών πυκνώσεων, τα κτίσματα που αποκλείονται από τη διαδικασία ρύθμισης όπως δάση και αιγιαλοί, τα συγκεκριμένα χαρακτηριστικά πυκνώσεων καθώς και τις ιδιοκτησίες δεν πληρούν τα κριτήρια και, επομένως, πρέπει να κατεδαφιστούν.
dikaiologitika.gr
Διαβάστε Ακόμα:
Φ. Γεννηματά για Έλληνες στρατιωτικούς: Όχι σε ανίερες συναλλαγές
Δεν μπαίνουμε σε λογικές ανταλλαγής είπε ο Φώτης Κουβέλης
Φωτιά στην Κορινθία: Δεύτερη νύχτα αγωνίας
«Βράζει» η γη στο Κιλκίς! Νέος σεισμός 4R!
Ανακοινώσεις για ακόμη μία παράταση του lockdown
Ολοκληρώνονται έργα συντήρησης στην Περιφερειακή
Περισσότερα από 30.000 ακίνητα σε πλειστηριασμό - Φυγή από το ν. Κατσέλη με την άρση του απορρήτου
Τρία βραβεία για το ΑΠΘ στον 10ο διαγωνισμό «Ennovation2017»
Από τη Θεσσαλονική ξεκινούν 50.000 χαρταετοί και ταξιδεύουν στους ουρανούς της Ελλάδας
Φωτιά σε μονοκατοικία στο Ζαγκλιβέρι