Ρωτήσαμε 10 κυρίες και μας είπαν γιατί οι μηχανόβιοι είναι πραγματικά sexy άντρες

Ρωτήσαμε 10 κυρίες και μας είπαν γιατί οι μηχανόβιοι είναι πραγματικά sexy άντρες

Στα μάτια κάθε γυναίκας ο sexy άνδρας φαντάζει διαφορετικά, για άλλες είναι ο ψηλός μελαχρινός γεμάτος τατουάζ, για άλλες ο ξανθός με γαλάζια μάτια και γυμνασμένο κορμί, τι συμβαίνει όμως αν ο άντρας αυτός καβαλάει μοτοσικλέτα;

Το Activeman.gr ρώτησε 10 κυρίες αν θεωρούν ή όχι sexy τους μηχανόβιους ή τους μοτοσικλετιστές απλώς!

Οι απαντήσεις που πήραμε είναι αρκετά ενδιαφέρουσες και καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι ανεξαρτήτως χαρακτηριστικών ο μηχανόβιος θεωρείται sexy και όχι ο απλός μοτοσικλετιστής!

«Η διαφορά είναι ότι μηχανόβιος είναι αυτός που έχει στιλ. Μηχανόβιος είναι κάτι σαν ιδεολογία, κάτι που μου αρέσει. Είναι το ντύσιμο, είναι το στιλάκι, είναι πολλά» είπε η Κέλυ Δημητρίου ήταν μια  από τις 10 κυρίες οι οποίες ξεχώρισαν τους μηχανόβιους από τους μοτοσικλετιστές!

 

 

«Είναι τρία πράματα μαζί: Μηχανή μεγάλη, κράνος και δερμάτινο, είναι κάτι που εμένα μου  αποπνέει ένα μυστήριο. Η μηχανή σημαίνει ελευθερία, το κράνος σημαίνει ασφάλεια αλλά και αποπνέει ένα μυστήριο και το δερμάτινο απλά είναι μοδάτο. Είναι και τα τρία μαζί που κάνουν τον άντρα σέξι ανεξαρτήτως ομορφιάς» εξηγεί η Γιάννα.

 

Διαβάστε το υπόλοιπο στο Activeman.gr