Ρέθυμνο: 40 άτομα στο νοσοκομείο με συμπτώματα βαριάς μέθης

Ρέθυμνο: 40 άτομα στο νοσοκομείο με συμπτώματα βαριάς μέθης

Πολλά ήταν για μία ακόμα χρονιά τα… παρατράγουδα μετά το τέλος του Ρεθυμνιώτικου καρναβαλιού καθώς δεκάδες άτομα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο μετά από κατανάλωση αρκετής ποσότητας αλκοόλ.

«Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος είχαμε αρκετά περιστατικά μέθης στο Ρέθυμνο», ανέφερε μιλώντας στο cretapost, ο διοικητής του νοσοκομείου Ρεθύμνου, Γιώργος Φραγκιαδάκης.

Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για 40 συνολικά άτομα που διακομίστηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο φέροντας συμπτώματα μέθης.

Ανάμεσά τους τέσσερις ανήλικοι

Ανάμεσα στους 40 μεθυσμένους ήταν και τέσσερις ανήλικοι οι οποίοι κατά την διάρκεια του καρναβαλιού κατανάλωσαν υπερβολική ποσότητα αλκοόλ.

«Τα ξημερώματα έφτασαν στο νοσοκομείο τέσσερα περιστατικά που αφορούσαν κατανάλωση υπερβολικής ποσότητας αλκοόλ. Πρόκειται για ανήλικους 15 με 16 ετών. Τόσο οι ανήλικοι όσο και τα υπόλοιπα άτομα αντιμετωπίστηκαν στα επείγοντα και έφυγαν όλοι λίγες ώρες αργότερα. Ευτυχώς δεν χρειάστηκε να νοσηλευτούν», επεσήμανε σχετικά ο κ. Φραγκιαδάκης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, σύμφωνα με τον κ. Φραγκιαδάκη, πέρυσι είχαν καταγραφεί περισσότερα περιστατικά μέθης και σε ανήλικους και σε ενήλικους.

zougla