Π. Σκουρλέτης: Η κυβέρνηση έκανε ό,τι δε μπορούσαν ή δεν ήθελαν οι προηγούμενες

Π. Σκουρλέτης: Η κυβέρνηση έκανε ό,τι δε μπορούσαν ή δεν ήθελαν οι προηγούμενες

Η κυβέρνηση κατόρθωσε με όρους εθνικού συμφέροντος να κάνει αυτό που δεν μπορούσαν ή δεν ήθελαν να κάνουν οι προηγούμενες, υποστήριξε για τη συμφωνία Ελλάδας-Σκοπίων ο Πάνος Σκουρλέτης.

«Το μείζον είναι να γίνει αμοιβαία σεβαστή η συμφωνία και να υλοποιηθεί και να εγκριθεί και από τα δύο κοινοβούλια» δήλωσε ο υπουργός Εσωτερικών, μιλώντας στον realfm 97,8.

«Από τα κόμματα της αντιπολίτευσης άκουσα πολλά πράγματα κι αυτό που κατάλαβα είναι την ασυνέχεια των επιλογών τους, την επιπολαιότητα και τον τυχοδιωκτισμό” συμπλήρωσε. «Ενώ υπήρχε μια άποψη η οποία ήταν στην ίδια κατεύθυνση με αυτή που υλοποίησε και πέτυχε η σημερινή κυβέρνηση, είδατε πώς ροκάνιζαν τον χρόνο, κλωτσούσαν το τενεκεδάκι και δεν θέλησαν να αναλάβουν τις ευθύνες που τους αναλογούσαν, κι αυτό θα καταγραφεί στην ιστορία. Θα αποδοθούν αυτές οι ιστορικές ευθύνες στον καθέναν που πήρε μέρος σε αυτή την υπόθεση» υπογράμμισε ο κ. Σκουρλέτης.

Αναφερόμενος στη συγκυβέρνηση με τους ΑΝΕΛ, ο υπουργός Εσωτερικών είπε ότι «δεν είναι η πρώτη φορά που εκδηλώνεται μια διαφωνία στους κόλπους του κυβερνητικού συνασπισμού. Η συμφωνία που υπάρχει και οι δύο σεβόμαστε είναι να φέρουμε εις πέρας την εντολή που λάβαμε. Η έξοδος από το πρόγραμμα και η πάταξη της διαφθοράς είναι η συγκολλητική ύλη αυτής της κυβέρνησης. Όλα τα άλλα τα ξανασυζητάμε μετά το πέρας της θητείας» σημείωσε ο Πάνος Σκουρλέτης.