Π. Καμμένος: Οι Τούρκοι έχουν πάθει αμόκ με εμένα – Τους εύχομαι καλές εκλογές (ΒΙΝΤΕΟ)

Π. Καμμένος: Οι Τούρκοι έχουν πάθει αμόκ με εμένα – Τους εύχομαι καλές εκλογές (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο υπουργός Εθνικής Αμυνας, Πάνος Καμμένος σχολίασε με χιούμορ τις αλλεπάλληλες προκλητικές δηλώσεις Τούρκων αξιωματούχων, λέγοντας χαρακτηριστικά «Οι Τούρκοι έχουν πάθει αμόκ με εμένα. Τους εύχομαι καλές εκλογές».

Ο κ. Καμμένος, ο οποίος παρέστη στο συνέδριο «Αεροπορικής Ισχύος» στο Τατόι, ερωτηθείς για τα περί «ακήρυχτου πολέμου» τόνισε, μεταξύ άλλων, ότι «όταν έχουμε νεκρούς ήρωες, οι οποίοι πέφτουν στο καθήκον, γιατί εκπαιδεύονται, ασκούνται αλλά ουσιαστικά πετούν οι πιλότοι διαφυλάσσοντας την εθνική κυριαρχία εμπλεκόμενοι σε αναχαιτίσεις, αυτές είναι ενέργειες οι οποίες συναντώνται μόνο σε πόλεμο ή τουλάχιστον έχουν συνθήκες πολέμου. Δεν μιλάμε για κάτι διαφορετικό από αυτό που έχει ξεκινήσει από το 1974 όταν αποφάσισε η Τουρκία να παραβιάζει το εθνικό εναέριο χώρο».

Δείτε το βίντεο του ΣΚΑΙ:

Χθες, μιλώντας στη Βουλή, ο υπουργός Εθνικής Αμυνας ζήτησε από τα μέλη της επιτροπής να υιοθετήσουν μια ενιαία εθνική στάση, λέγοντας μεταξύ άλλων ότι «μπορεί να έχουμε πολιτικές διαφορές αλλά η διαμόρφωση εθνικής θέσης ιδιαίτερα όταν η πατρίδα προκαλείται από κάποιον που έχει ξεκινήσει έναν υβριδικό πόλεμο είναι αναγκαία».real.gr