Πυροβόλησαν τον …Σερίφη, με κυνηγετικό όπλο μέσα στο Καλοχώρι – Έρευνες της αστυνομίας

Πυροβόλησαν τον …Σερίφη, με κυνηγετικό όπλο μέσα στο Καλοχώρι – Έρευνες της αστυνομίας

Ένας σκύλος αδέσποτος που τον είχαν ονοματίσει Σερίφη και ήταν καταγεγραμμένος, τραυματίστηκε σοβαρά από πυρά πυροβόλου όπλου στο Καλοχώρι της Θεσσαλονίκης, τα ξημερώματα της Τετάρτης.

Το περιστατικό έγινε έξω από τις εγκαταστάσεις του κέντρου «Δράσεις για την άγρια ζωή» το Καλοχώρι. Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά τα ξημερώματα της Τετάρτης ένας εργαζόμενος στο κέντρο ξύπνησε από τους πυροβολισμούς και αμέσως βγήκε έξω από το κέντρο όπου και είδε αιμόφυρτό τον σκύλο, που είναι ημίαιμος και αδέσποτος. Αμέσως τον πήρε μέσα στο κέντρο και του έδωσε τις πρώτες βοήθειες.

 

 

Ο σκύλος που είναι ηλικίας πέντε ετών και πολύ φιλικός όπως λένε τα μέλη του κέντρου, μεταφέρθηκε στο Τμήμα Ορθοπεδικής της Κλινικής Ζώων Συντροφιάς του ΑΠΘ, όπου διαπιστώθηκε ότι είχε τραυματιστεί από πολυάριθμα μεταλλικά σκάγια στο πίσω αριστερό άκρο και στο θώρακα του.

 

 

Αφού που του παρασχέθηκε κτηνιατρική βοήθεια μεταφέρθηκε ξανά στις εγκαταστάσεις του κέντρου «Δράσεις για την άγρια ζωή».

 

 

Στη περιοχή έσπευσε περιπολικό της Ασφάλειας του τμήματος Καλοχωρίου, όμως δεν έγινε δυνατόν να εντοπίσει τον ύποπτο που πυροβόλησε, στα πλαίσια του αυτοφώρου και πλέον διεξάγεται έρευνα για τον εντοπισμό του.