Πυρά ΟΑΣΘ κατά Μπουτάρη για το ωράριο των δρομολογίων

Πυρά ΟΑΣΘ κατά Μπουτάρη για το ωράριο των δρομολογίων

Βολές κατά του δημάρχου Θεσσαλονίκης εξαπέλυσε ο ΟΑΣΘ σχετικά με το tweet που είχε αναρτήσει ο Γιάννης Μπουτάρης, στο οποίο χαρακτήριζε «αδιανόητο» να σταματούν τα δρομολόγια των λεωφορείων νωρίτερα.

Αφορμή για το «τιτίβισμα» του δημάρχου στάθηκε η ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΟΑΣΘ για το Μεγάλο Σάββατο, στην οποία ο οργανισμός ενημέρωνε τους πολίτες πως το τελευταίο δρομολόγιο θα πραγματοποιηθεί στις 22.00.

Ο ΟΑΣΘ στην τελευταία του ανακοίνωση απαντά στον κ. Μπουτάρη, επισημαίνοντας πως η αλλαγή των δρομολογίων για εκείνη τη μέρα γίνεται «αδιαλείπτως από το 1957 έως σήμερα» ενώ του εφιστά την προσοχή για τις λεωφορειολωρίδες και «τα μέτρα που είχε υποσχεθεί ότι θα λάβει ο δήμος Θεσσαλονίκης».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, πριν από λίγους μήνες… ανακάλυψε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Μετά από σχεδόν οχτώ χρόνια θητείας στη θέση του δημάρχου, επίσης «ανακάλυψε» ότι το Μ. Σάββατο τα δρομολόγια του Ο.Α.Σ.Θ. σταματούν πριν από τα μεσάνυχτα, γεγονός που συμβαίνει αδιαλείπτως από το 1957 έως σήμερα. Αρχίζει σιγά – σιγά να μαθαίνει την πόλη… Θα του προτείναμε το επόμενο «τιτίβισμά» του να είναι για τις λεωφορειολωρίδες και τα μέτρα που είχε υποσχεθεί ότι θα λάβει ο δήμος Θεσσαλονίκης.

Σιγά – σιγά μαθαίνει…».