Πυρά Γεωργιάδη κατά Τσίπρα – «Μετατροπή της πολιτικής σε αλητεία» λέει ο ΣΥΡΙΖΑ (Βίντεο)

Πυρά Γεωργιάδη κατά Τσίπρα – «Μετατροπή της πολιτικής σε αλητεία» λέει ο ΣΥΡΙΖΑ (Βίντεο)

Δριμεία κριτική στον Αλέξη Τσίπρα, στον απόηχο του σκανδάλου Novartis,άσκησε ο αντιπρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο οποίος βρέθηκε καλεσμένος σε πρωϊνή εκπομπή του Alpha.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης επεσήμανε ότι «ο Τσίπρας δεν υπάρχει καμία περίπτωση να μη λογοδοτήσει» και πως «δεν έχει καταλάβει που έμπλεξε», ενώ τον χαρακτήρισε «διεφθαρμένο μέχρι το μεδούλι» και όταν ρωτήθηκε τι εννοεί παρέπεμψε στα όσα θα πει στην Επιτροπή.

Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, με αφορμή το σκάνδαλο Novartis δήλωσε πως «θα τους γδάρω, δεν θα μου γλιτώσει κανένας, ο Τσίπρας πρώτος απ’ όλους», ενώ συνέχισε ξανά με χαρακτηρισμούς προς τον πρωθυπουργό, αποκαλώντας τον «άθλιο» και «αχρείο» και λέγοντας πως «αυτός το έστησε».

Ως προς την κατηγορία του «διεφθαρμένου» που απέδωσε στο πρωθυπουργό, πρόσθεσε «λέτε να μην ξέρω εγώ αν τα παίρνει ο Τσίπρας; Θα τα δείτε στην επιτροπή όταν θα πάω». Και συνέχισε: «Επειδή δε χρωστώ σε κανέναν και ό,τι έχω βγάλει το έχω βγάλει με ιδρώτα, δε θα επιτρέψω σε ένα παλιόπαιδο που πήρε την εξουσία με ψέματα να παίξει με την τιμή και την υπόληψή μου».

Αντίδραση από τον ΣΥΡΙΖΑ

Σχετική ανακοίνωση εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ μετά τις δηλώσεις του κ. Γεωργιάδη στο πλατό του τηλεοπτικού καναλιού καλώντας τον Κυριάκο Μητσοτάκη να πάρει θέση για τη «μετατροπή της πολιτικής σε αλητεία».

«Με τις σημερινές του δηλώσεις, ο Άδωνης Γεωργιάδης κατάφερε να ξεπεράσει σε κακοήθεια και χυδαιότητα τον χειρότερο εαυτό του. Αν ο Α. Γεωργιάδης δεν ήταν αντιπρόεδρος της Ν.Δ., θα άξιζε απλώς την περιφρόνησή μας. Επειδή, όμως, έχει θεσμικό ρόλο στην αξιωματική αντιπολίτευση, αναρωτιόμαστε τι θέση παίρνει ο κ. Μητσοτάκης για τη μετατροπή της πολιτικής σε αλητεία», σχολιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ.