Πρόστιμα και συλλήψεις για πάρτι νεαρών σε Θεσσαλονίκη και Βόλο

Πρόστιμα και συλλήψεις για πάρτι νεαρών σε Θεσσαλονίκη και Βόλο

Πάρτι σε σπίτι παρά την απαγόρευση διοργάνωσαν, σύμφωνα με την αστυνομία, νεαροί στη Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα, στις 6:30 το πρωί, στο διαμέρισμα 27χρονου στην οδό Αρριανού, στην περιοχή του κέντρου της Θεσσαλονίκης, αστυνομικοί εντόπισαν 11 άτομα που έκαναν πάρτι σαν να μη συμβαίνει τίποτε.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον νεαρό ιδιοκτήτη του διαμερίσματος και του επέβαλαν πρόστιμο, ύψους 3.000 ευρώ.

Ωστόσο δεν πρόκειται για το πρώτο περιστατικό, καθώς αντίστοιχα γεγονότα συμβαίνουν σχεδόν καθημερινά σε όλη την Ελλάδα.

Στο Βόλο ένας 47χρονος που διοργάνωσε πάρτι στην αποθήκη του, την οποία μετέτρεψε σε μπαρ, συνελήφθη το βράδυ της Τετάρτης.

Ο 47χρονος οδηγήθηκε στα δικαστήρια του Βόλου και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος, αφού παραπέμφθηκε σε ρητή δικάσιμο, στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο, κινδυνεύοντας σε περίπτωση που καταδικαστεί, με φυλάκιση μέχρι ένα έτος.

Σημειώνεται ότι η δίωξη που του ασκήθηκε, αφορά σε παραβίαση της ΚΥΑ για την αποτροπή διασποράς του κορωνοϊού.

Η αποθήκη, ιδιοκτησίας του 47χρονου, βρίσκεται στο κέντρο του Βόλου και την ώρα που πήγαν οι αστυνομικοί, στον χώρο διασκέδαζαν εννιά άτομα. Ο ιδιοκτήτης πρόσφερε ποτά, ενώ λειτουργούσε και στερεοφωνικό συγκρότημα, σύμφωνα με το δημοσίευμα του e-thessalia.gr.

Ο ιδιοκτήτης της αποθήκης συνελήφθη, του επιβλήθηκε πρόστιμο 3.000 ευρώ και στους «θαμώνες» πρόστιμα των 300 ευρώ, για παράβαση των περιοριστικών μέτρων για τον κορωνοϊό.