Πρωτοχρονιάτικο μπόνους 3 εκατ. € μοίρασε στους εργαζόμενους η “ΚΑΡΕΛΙΑ Α.Ε.”

Πρωτοχρονιάτικο μπόνους 3 εκατ. € μοίρασε στους εργαζόμενους η “ΚΑΡΕΛΙΑ Α.Ε.”

Για μία ακόμη χρονιά η καπνοβιομηχανία «ΚΑΡΕΛΙΑ Α.Ε.» μοίρασε εορταστικό μπόνους στους εργαζόμενους, ενώ θα ενισχύσει και κοινωνικούς φορείς σε όλη την Ελλάδα, με  συνολικό ύψος 3 εκατ. €  τηρώντας την παράδοση που έχει καθιερώσει εδώ και χρόνια η εταιρεία.

Σύμφωνα με τον διευθύνοντα σύμβουλο της καπνοβιομηχανίας Ανδρέα Γ. Καρέλια κατά τη διάρκεια της πρωτοχρονιάτικης εορτής  τα μπόνους στους εργαζόμενους περιλαμβάνουν:

Ενίσχυση για το εορταστικό τραπέζι € 200,00 καθαρά για κάθε εργαζόμενο στην εταιρεία.
Επίδομα παρουσίας € 850,00 καθαρά. Αυτό το δικαιούνται όσοι δεν έλειψαν ούτε μία μέρα από την εργασία τους. Πέρσι το ποσό αυτό το έλαβε το 83% των εργαζομένων.
Ο κάθε εργαζόμενος, που έχει παιδιά που σπουδάζουν σε κρατικό Πανεπιστήμιο ή ΤΕΙ,θα λάβει έκτακτη οικονομική ενίσχυση € 1.500,00 καθαρά.
Οι εργαζόμενοι, των οποίων τα παιδιά πέτυχαν στα παραπάνω Ιδρύματα μέσα στο 2017, θα λάβουν επιπλέον ενίσχυση€ 500,00 καθαρά.
Παράλληλα, η εταιρεία θα κάνει δώρο έναν υπερσύγχρονο φορητό υπολογιστή Appleσε κάθε παιδί που πέτυχε την εισαγωγή του σε μία από τις παραπάνω σχολές μέσα στο 2017.
Όλοι οι εργαζόμενοι στην Εταιρεία θα λάβουν έκτακτη οικονομική ενίσχυση € 1.000 καθαρά.
Ειδικότερα οι εργαζόμενοι των οποίων οι μηνιαίες αποδοχές είναι κάτω από € 2.500 θα λάβουν, πέραν των € 1.000, επιπλέον € 300,00, ήτοι€ 1.300 καθαρά.
Επιπλέον οι εργαζόμενοι με μηνιαίες αποδοχές από € 1.700 και κάτω,θα λάβουν πέραν των € 1.000 και των € 300,00, μία ακόμη πρόσθετη έκτακτη οικονομική ενίσχυση καθαρά, ήτοι € 1.500 καθαρά.

Επίσης:
Εργαζόμενοι με μηνιαίες αποδοχές έως και€ 1.200 και οι οποίοι έχουν από 2 ανήλικα παιδιά και πάνω, θα λάβουν επιπλέον € 450,00 καθαρά για κάθε ανήλικο παιδί.
Ο κάθε λαχνός της σημερινής γιορτής είναι € 800,00 καθαρά.

Όπως κάθε χρόνο, είπε ο κ. Καρέλιας, όλες οι παραπάνω παροχές θα δοθούν καθαρές. Δηλαδή, η εταιρεία θα καλύψει με δικά της χρήματα, όλους τους φόρους και τις κρατήσεις που αναλογούν στους εργαζομένους. Επιπλέον, πρόσθεσε, η εταιρεία αποφάσισε να αναλάβει πρωτοβουλία με σκοπό την ενίσχυση σημαντικών φορέων τόσο της πόλης, όσο και της ελληνικής επικράτειας.

Έτσι, η εταιρεία ΚΑΡΕΛΙΑ Α.Ε αποφάσισε να ενισχύσει

Πρώτο Ειδικό Δημοτικό και Ειδικό Νηπιαγωγείο Καλαμάταςμε το ποσόν των € 75.000
Σύλλογος Γονέων, Κηδεμόνων Και Φίλων Ατόμων με Αυτισμό Νομού Μεσσηνίαςμε το ποσόν των € 75.000
Σύλλογος Φίλων Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες Μεσσηνίας (ΣΥ.Φ. ΑΜΕΑ) με το ποσόν των € 75.000
Παιδικά Χωρία SOS Καλαμάταςμε το ποσόν των € 75.000
Παιδιατρική Κλινική του Νοσοκομείου Καλαμάτας με το ποσόν των € 50.000
Χαμόγελο του Παιδιού με το ποσόν των € 150.000

«Όλες οι παραπάνω έκτακτες οικειοθελείς παροχές προς τους εργαζομένους, καθώς και τα έκτακτα πρόσθετα bonuses για τους εργαζομένους που διέπρεψαν με την απόδοσή τους μέσα στην χρονιά που πέρασε, όπως και οι οικονομικές ενισχύσεις των φορέων που ανέφερα, αναμένεται να ξεπεράσουν και πάλι το ποσόν των € 3.000.000 ευρώ, το οποίο, όπως και πέρσι, αποτελεί το μεγαλύτερο ποσόν που έχει δώσει ποτέ η Εταιρεία μας» ανέφερε ο Ανδρέας Γ. Καρέλιας στην ομιλία του