Προς νέο συλλαλητήριο η Επιτροπή Αγώνα για την ελληνικότητα της Μακεδονίας!

Προς νέο συλλαλητήριο η Επιτροπή Αγώνα για την ελληνικότητα της Μακεδονίας!

Προς τη διοργάνωση και νέου συλλαλητήριου προσανατολίζεται σύμφωνα με πληροφορίες η Επιτροπή Αγώνα για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας, που συνέστησαν οι οργανωτές των δύο μεγάλων συλλαλητηρίων σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, αφήνοντας -προ ημερών- ανοιχτό το ενδεχόμενο της διοργάνωσης και νέου συλλαλητηρίου, που “θα εξαρτηθεί από τις περιστάσεις”!

Στην ανακοίνωση της σύστασης, θυμίζουμε, επισημαίνουν ότι η 21η Ιανουαρίου και 4η Φεβρουαρίου 2018 είναι δύο ημερομηνίες που “χαράχτηκαν με χρυσά γράμματα στο βιβλίο της ιστορίας της σύγχρονης Ελλάδας, δύο μεγαλειώδη Συλλαλητήρια για το ιερό όνομα της Μακεδονίας που κατάφεραν να τρομοκρατήσουν το Σύστημα και τους υπηρέτες του”.

Και υπογράμμισαν:  “Ο ελληνικός λαός θα προστατεύσει την παρακαταθήκη των δύο Συλλαλητηρίων από οποιονδήποτε ακραίο επιχειρήσει να την αμαυρώσει, δίνοντας τροφή στα φερέφωνα του Συστήματος. Το αν θα γίνει τρίτο Συλλαλητήριο το επόμενο χρονικό διάστημα θα εξαρτηθεί από τις περιστάσεις. Τώρα είναι η στιγμή που θα πρέπει να αξιοποιηθεί η φωνή του λαού των δύο Συλλαλητηρίων ως μοχλός πίεσης προς το πολιτικό προσωπικό της χώρας.”

Φαίνεται λοιπόν, πως οι περιστάσεις ωθούν προς μία τέτοια πρωτοβουλία, διότι η πρόταση για να πραγματοποιηθεί νέα κινητοποίηση, έχει ήδη πέσει στο τραπέζι και σύμφωνα με πληροφορίες, ήδη βρίσκει θετική ανταπόκριση από τα περισσότερα μέλη της Επιτροπής, αν και υπάρχουν επιφυλάξεις για το χρόνο πραγματοποίησης. Αν δηλαδή θα πρέπει να γίνει άμεσα ή να πραγματοποιηθεί μετά το Πάσχα.