Ποντίκια τρομάζουν τους περαστικούς στις ομπρέλες του Ζογγολόπουλου

Ποντίκια τρομάζουν τους περαστικούς στις ομπρέλες του Ζογγολόπουλου

«Μην ξανακατσετε στις ομπρελες στην παραλία της Θεσσαλονίκης είναι γεμάτες ποντίκια να προσεχετε φίλοι μου!!!! Τι να πω πια ο Δήμος δεν τα βλέπει?? Αηδια σκετη ντροπή!!!!» είναι μια από τις αναρτήσεις στα social media, περαστικών από τη παραλία της Θεσσαλονίκης στις εμβληματικές ομπρέλες του Ζογγολόπουλου που τρόμαξαν ή αηδίασαν από τη θέα των ποντικιών.

Σύμφωνα με όσα καταγγέλλονται τις τελευταίες μέρες ποντίκια κάνουν την εμφάνιση τους ακόμα και όταν η παραλία στο σημείο εκείνο είναι γεμάτη από κόσμο, αφού έχουν βρει καταφύγιο κάτω από τα σανίδια στο σιντριβάνι κοντά στις ομπρέλες.

«Όταν σταματάνε οι πίδακες από το σιντριβάνι, τα βλέπεις να κάνουν βόλτες και εκεί. Βρίσκουν τροφή απ’ ότι πέφτει απο τον κόσμο. Ποπ κορν, ξηρούς καρπούς, πατάτες κλπ.» αναφέρει ένας περαστικός.

Μία κυρία καταγγέλλει ότι ο δήμος δεν καθαρίζει όπως πρέπει την περιοχή και γι΄ αυτό εμφανίζονται τα ποντίκια: «Στις ομπρέλες στα σανίδια από κάτω. Δεν είναι να κάτσεις  ήρθε στα πόδια μας το ποντίκι!! Φταίνε κ τα σκουπίδια από κάτω βέβαια αλλά θέλουν καθάρισμα από ειδικό συνεργείο όλα αυτά νομίζω!!!

Να σημειωθεί ότι δεν είναι σπάνιες οι φορές που οι περαστικοί «θαυμάζουν» νεκρά ποντίκια μέσα στα σιντριβάνια της παραλία ή να επιπλέουν στα νερά του Θερμαϊκού.