Πολιτική θύελλα για τις καρατομήσεις των αρχηγών – ΝΔ: Οι ευθύνες έχουν ονοματεπώνυμο: Αλέξης Τσίπρας

Πολιτική θύελλα για τις καρατομήσεις των αρχηγών – ΝΔ: Οι ευθύνες έχουν ονοματεπώνυμο: Αλέξης Τσίπρας

Πολιτική θύελλα έχει ξεσπάσει μετά τις καρατομήσεις των αρχηγών ΠΥ και ΕΛΑΣ που σύμφωνα με όσα είχαν δηλωθεί είχαν πράξει “σωστά” στη τραγωδία στο Μάτι της Αττικής.

Τις ευθύνες στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα εξακολουθεί να επιρρίπτει η Νέα Δημοκρατία για την φονική πυρκαγιά στην Ανατολική Αττική, με ανακοίνωση που εξέδωσε για τις αλλαγές στην ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. και της Πυροσβεστικής, οι οποίες αποφασίστηκαν στη συνεδρίαση του ΚΥΣΕΑ.

«Οι ευθύνες έχουν ονοματεπώνυμο: Αλέξης Τσίπρας. Όσο και αν επιχειρεί ο Πρωθυπουργός μέσα στην ταραχή του να διασωθεί απομακρύνοντας τους επικεφαλής της ΕΛΑΣ και της Πυροσβεστικής, οι Έλληνες ξέρουν ότι ο ίδιος και η κυβέρνηση του βρίσκονται σε αποδρομή», είναι το σχόλιο της ΝΔ για τις αλλαγές στην ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ και της Πυροσβεστικής.

«Φεύγοντας τακτοποιεί τους εναπομείναντες δικούς του ανθρώπους, επιλέγοντας με κομματικά κριτήρια την ηγεσία των σωμάτων ασφαλείας», προσθέτει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Χριστοφιλοπούλου για τις καρατομήσεις των αρχηγών

«Πριν λίγες μέρες για τους ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ δεν έφταιγε κανείς για την τραγωδία. Όλα τα είχαν κάνει τέλεια. Τώρα υπό την λαϊκή κατακραυγή φταίνε ο Τόσκας, ο Καπάκης και οι αρχηγοί των Σωμάτων» αναφέρει σε ανακοίνωση η υπεύθυνη Εσωτερικών & Προστασίας του Πολίτη του Κινήματος Αλλαγής, Εύη Χριστοφιλοπούλου για να προσθέσει: «Εις μάτην όμως νομίζουν ότι έτσι θα απαλλάξουν από τις ευθύνες τους τον κ. Τσίπρα και την ανίκανη Κυβέρνησή του. Έχουν τελειώσει. Απομένει η τυπική πράξη με την καταδίκη των πολιτών στις εκλογές».