Ποινική δίωξη στον Π. Φιλιππίδη για έναν βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού

Ποινική δίωξη στον Π. Φιλιππίδη για έναν βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού

Κατηγορούμενος είναι πλέον ο γνωστός ηθοποιός Πέτρος Φιλιππίδης για τρία πολύ σοβαρά κακουργήματα και συγκεκριμένα για έναν βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού.

Την ποινική δίωξη σε βάρος του άσκησε ο εισαγγελέα Πρωτοδικών , Κώστας Σπυρόπουλος, που διενήργησε την προκαταρκτική εξέταση μετά τις καταγγελίες τριών γυναικών ηθοποιών σε βάρος του Πέτρου Φιλιππίδη.

Στον εισαγγελέα έδωσε εξηγήσεις ο Πέτρος Φιλιππίδης , όχι δια ζώσης αλλά δια υπομνήματος, αρνούμενος τις σοβαρές καταγγελίες σε βάρος του.

Μάλιστα ο κατηγορούμενος φέρεται να υποστήριξε ότι οι σε βάρος του καταγγελίες έγιναν λόγω εκδίκησης επειδή δεν είχε συνεργαστεί με τις καταγγέλλουσες , οι οποίες έχουν περιγράψει με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες τα όσα του καταλογίζουν δείχνοντας ένα σταθερό …μοτίβο δράσης του ηθοποιού.

Η δικογραφία που έχει σχηματισθεί διαβιβάστηκε ήδη σε ανακριτή ο οποίος θα διενεργήσει την κύρια ανάκριση στο πλαίσιο της οποίας ο Πέτρος Φιλιππίδης θα κληθεί σε απολογία ,μετά το πέρας της οποίας θα κριθεί και η περαιτέρω ποινική μεταχείριση του.Αν δηλαδή θα αφεθεί ελεύθερος, αν θα του επιβληθούν και ποιοι όροι, ή εάν στο χειρότερο για τον ίδιο σενάριο κριθεί προσωρινά κρατούμενος.