Ποδηλατικός τουρισμός: Μία εναλλακτική εξόρμηση που αναπτύσσεται!

Ποδηλατικός τουρισμός: Μία εναλλακτική εξόρμηση που αναπτύσσεται!

Εξόρμηση στη φύση με ποδήλατο; Είναι το ιδανικότερο για σένα και την παρέα σου, όμως μια σειρά προβλημάτων έρχεται συνήθως να αναβάλει επ΄ αόριστο την εξόρμηση.

Ερωτήματα για προβλήματα που είναι ζωτικής σημασίας για μια τέτοια εκδρομή, όπως: Πως κουβαλάς τα ποδήλατα; Σε ποια μέρη νοικιάζουν ποδήλατα; Που θα πάμε και ποιες ποδηλατικές διαδρομές θα ακολουθήσουμε; Προβλήματα που έρχεται να λύσει το Greek Travel Services με μια νέα δραστηριότητα που εντάσσει για πρώτη φορά στην Ελλάδα.

Αν λοιπόν δεν ανήκεις σε κάποιο ποδηλατικό σύλλογο (ή ακόμα και αν ανήκεις) και σου αρέσει το ποδήλατο, το Greek Travel Services οργανώνει ολιγομελείς εκδρομές έως για οκτώ άτομα, κάτι που φυσικά απευθύνεται σε παρέες. Σας έχει έτοιμα τα ποδήλατα, το τρέιλερ, τη διαμονή, τη διατροφή και φυσικά τις ενημερωμένες ποδηλατικές διαδρομές για να απολαύσεις τη φύση.

Το Activeman.gr ακολούθησε μια τέτοια εκδρομή στην Ολυμπιάδα Χαλκιδικής. Μία εκδρομή που συνδυάζει βουνό και θάλασσα, αφού για όσους δεν γνωρίζουν η ορεινή Χαλκιδική είναι μια μαγεία.

Η παρέα ξεκίνησε από τη Θεσσαλονίκη. Τα ποδήλατα τους περίμεναν, φορτώθηκαν στο τρέιλερ και φυσικά η παρέα απόλαυσε ένα ταξίδι με το άνετο και πολυτελές βαν.

Στην Ολυμπιάδα και μετά την τακτοποίηση στα δωμάτια, αρχίζει η περιπέτεια. Το βαν με τον οδηγό του μας πήγε στη πρώτη ποδηλατική διαδρομή στα ορεινά, εκεί στους καταρράκτες.

Οι διαδρομές μαγευτικές και η κούραση γλυκιά μέχρι το σούρουπο που επιστρέψαμε στη βάση μας, στο ξενοδοχείο. Και μετά φυσικά φαγητό και μπόλικο κρασί…

Το πρωινό επίσης μαγευτικό και μετά το πρωινό κανείς δεν λέει όχι για μια βουτιά πριν ορμήσουμε στην επόμενη ποδηλατική διαδρομή.

ΠΗΓΗ: Activeman.gr