Περιφερειακός Συμπαραστάτης ΠΚΜ: «Τηλε-εργασία δεν σημαίνει αεργία!»

Περιφερειακός Συμπαραστάτης ΠΚΜ: «Τηλε-εργασία δεν σημαίνει αεργία!»

Η δημόσια διοίκηση φαίνεται ότι τηλε-ξεκουράζεται, αυτό προκύπτει από την ανακοίνωση του Γραφείου του Περιφερειακού Συμπαραστάτη της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας που αναρτήθηκε στο Facebook.

Συγκεκριμένα η επικεφαλής του γραφείου Νιόβη Παυλίδου αναφέρει ότι δέχθηκε πολλές καταγγελίες πολιτών για «αδυναμία επικοινωνίας» και επισημαίνει την ανάγκη της εξυπηρέτησης πολιτών και επιχειρήσεων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το Γραφείο του Περιφερειακού Συμπαραστάτη δέχεται πολλές αναφορές πολιτών σχετικά με την αδυναμία επικοινωνίας τους με υπηρεσίες του δημόσιου και ευρύτερου δημόσιου τομέα».

»Οι περισσότερες αναφορές αφορούν στην κεντρική κρατική διοίκηση (ΕΦΚΑ, Εφορίες, κτλ), στην οποία δεν έχει καμία αρμοδιότητα ο Περιφερειακός Συμπαραστάτης, πολλές όμως σχετίζονται με υπηρεσίες της Αυτοδιοίκησης».

»Κατανοούμε ότι ο δημόσιος τομέας υποφέρει πιθανά από υποστελέχωση ή κακή κατανομή προσωπικού, αλλά θεωρούμε ότι όλοι πρέπει να κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να εξυπηρετηθούν οι πολίτες και οι επιχειρήσεις».

»Τηλε-εργασία δεν σημαίνει αεργία! Με υπευθυνότητα μπορούμε να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις της εργασίας μας κατά την ιδιαίτερη αυτή περίοδο».

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

Το Γραφείο του Περιφερειακού Συμπαραστάτη δέχεται πολλές αναφορές πολιτών σχετικά…

Δημοσιεύτηκε από Περιφερειακός συμπαραστάτης του πολίτη και της επιχείρησης στις Παρασκευή, 13 Νοεμβρίου 2020