Πεντάωρη πορεία αύριο στον Χορτιάτη στη μνήμη του αδικοχαμένου 55χρονου ορειβάτη

Πεντάωρη πορεία αύριο στον Χορτιάτη στη μνήμη του αδικοχαμένου 55χρονου ορειβάτη

Πεντάωρη πορεία στο μονοπάτι του Χορτιάτη θα πραγματοποιηθεί αύριο, Κυριακή 14 Ιανουαρίου, από την Ορειβατική και Αναρριχητική Λέσχη Θεσσαλονίκης (ΟΑΛΘ), στη μνήμη του αδικοχαμένου Χρήστου Ανανιάδη, του 55χρονου ορειβάτη που έχασε τη ζωή του στις 12 Δεκεμβρίου του 2017 στον Όλυμπο.

Η πορεία θα ξεκινήσει στις 11 το πρωί με σημείο εκκίνησης τον προαύλιο χώρο της Μονής Μεταμορφώσεως Σωτήρος στον Χορτιάτη, όπου και θα τελεστεί την ίδια μέρα, στις 10 το πρωί, το 40ήμερο μνημόσυνο του έμπειρου ορειβάτη.

Όπως αναφέρει η ΟΑΛΘ: “Την Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2018 θα γίνει το 40ήμερο μνημόσυνο του αγαπημένου μας Χρήστου στην Μονή Μεταμορφώσεως Σωτήρος στον Χορτιάτη. Το μνημόσυνο θα αρχίσει μετά την Λειτουργία στις 10πμ περίπου και θα προσφερθούν κεράσματα στον γραφικό προαύλιο χώρο της Μονής. Μετά θα γίνει κυκλική πορεία διάρκειας περίπου 5 ωρών σε όμορφο μονοπάτι του Χορτιάτη αφιερωμένο στην μνήμη του Χρήστου. Εκκίνηση της πορείας στις 11πμ από το προαύλιο της Μονής. Συντονιστές : Αγούλας Τάσος, Δουδουλάκας Χρήστος & Μπόντζας Παύλος. Τηλ. επικοινωνίας-πληροφοριών 6970-425239.
Θα σε θυμόμαστε πάντα Φίλε!”