Πα-τέρας σκότωσε την 18χρονη κόρη του και αυτοκτόνησε

Πα-τέρας σκότωσε την 18χρονη κόρη του και αυτοκτόνησε

Τραγικό θάνατο από τα χέρια του πατέρα της βρήκε μια 18χρονη από το μειονοτικό χωριό  Σμίνθη του Δήμου Μύκης στην ορεινή Ξάνθη. Η άτυχη νεαρή βρέθηκε αιμόφυρτη μέσα στο σπίτι της, από τη θεία της, φέροντας θανάσιμα τραύματα, από μαχαίρι που της επέφερε ο 49χρονος πατέρας της.

Ο δράστης μετά την αποτρόπαια πράξη του έβαλε  τέλος στη ζωή του, καθώς κρεμάστηκε σε παρακείμενη δασική έκταση. σύμφωνα με την αστυνομία ο 49χρονος πα-τέρας και αυτόχειρας,  άφησε και ιδιόχειρο σημείωμα στο οποίο εξηγεί την αποτρόπαια πράξη του επισημαίνοντας ότι δεν συμφωνούσε με τη σχέση που είχε συνάψει η κόρη του. Ο δράστης είχε ψυχολογικά προβλήματα και νοσηλευόταν στην ψυχιατρική κλινική του Νοσοκομείου Δράμας και σύμφωνα με πληροφορίες είχε πάρει άδεια για τις γιορτές.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Νίκο Κιφνίδη που εξέτασε τις δύο σορούς, όπως αναφέρει το xanthi2, η 18χρονη έφερε σοβαρές κακώσεις στο κεφάλι και την τραχηλική χώρα  που προκλήθηκαν πιθανότατα από μαχαίρι. Ωστόσο, περισσότερα στοιχεία για τις ακριβείς συνθήκες θανάτου θα υπάρξουν μετά τη νεκροτομή που θα γίνει το Σάββατο.

Η μητέρα της τραγικής 18χρονης είχε πεθάνει πριν χρόνια ενώ οι τέσσερις αδελφές της βρίσκονται σε κατάσταση σοκ και τις παρέχεται ψυχολογική υποστήριξη.