Πατουλίδου: Να καταργηθεί η μετάδοση του δημοτικού συμβουλίου από την TV100

Πατουλίδου: Να καταργηθεί η μετάδοση του δημοτικού συμβουλίου από την TV100

Την κατάργηση της αναμετάδοσης του δημοτικού συμβουλίου από την TV100 πρότεινε η αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης, Βούλα Πατουλίδου, στον απόηχο συνέντευξης Τύπου για την 8η συνάντηση για τον Τουρισμό του Δρόμου του Μεταξιού, ενώ παράλληλα φάνηκε προβληματισμένη για τον τρόπο που λειτουργεί ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης.

«Για να μην υπάρχουν περαιτέρω παρεξηγήσεις ή παρερμηνείες – το είπα ή δεν το είπα – να καταργηθεί η TV 100 στο δημοτικό συμβούλιο. Να μην το αναμεταδίδει η τηλεόραση, πράγμα που σημαίνει ότι δεν θα έχει πλέον ενδιαφέρον, άρα το τι λέμε ή το αν θυμόμαστε τι έχουμε πει προφανώς δε θα έχει καμία σημασία για σας (σ.σ. τους δημοσιογράφους)» δήλωσε η κ. Πατουλίδου.

Παράλληλα η ίδια τόνισε πως «το να δημιουργούμε κάθε φορά θέμα για το εάν είμαστε, για ποιο λόγο είμαστε και για ποιο λόγο δεν έχουμε βαπτιστεί αλλιώς θεωρώ ότι περισσεύει. Είναι αν μη τι άλλο θέμα εντυπωσιασμού αλλά όχι καλού εντυπωσιασμού. Θλίβομαι και στενοχωριέμαι γιατί μιλάμε για τον πρώτο άρχοντα τιμής πόλης. Όταν ο πρώτος άρχων της πόλης αντί να λειτουργεί ενωτικά, λειτουργεί διχαστικά προσπαθώ να καταλάβω γιατί το κάνει».

Κλείνοντας, η ίδια κάλεσε τον κ. Μπουτάρη σε παραίτηση, υπογραμμίζοντας πως «εάν δεν θέλουμε να κάνουμε πολιτική τότε βρε μπάρμπα- Γιάννη μου πηγαίνουμε στο σπίτι μας και κάνουμε ότι θέλουμε χωρίς όμως να μειώνουμε το τόπο και τους ανθρώπους που μας έχουν επιλέξει ως πρώτους άρχοντες μια Θεσσαλονίκης».