Πατουλίδου: Δεν υπάρχει θέμα αποχώρησης της Ένωσης Ξενοδόχων από τον ΟΤΘ

Πατουλίδου: Δεν υπάρχει θέμα αποχώρησης της Ένωσης Ξενοδόχων από τον ΟΤΘ

“Δεν υπάρχει θέμα αποχώρησης της Ένωσης Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης από τον Οργανισμό Τουρισμού Θεσσαλονίκης” δήλωσε η πρόεδρος του Οργανισμού, αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης, Βούλα Πατουλίδου. Η κ. Πατουλίδου, απάντησε σε ερωτήσεις δημοσιογράφων για τις χθεσινές αναφορές του προέδρου της Ένωσης Ξενοδόχων Ανδρέα Μανδρίνου, στον ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού – Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων “Πρακτορείο 104,9 FM”, περί διακοπής της συνεργασίας της Ένωσης με τον Οργανισμό στον τομέα του μάρκετινγκ.

“Η ανακοίνωση έγινε αφού ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης πλήρωσε και την έρευνα που έκανε η Ένωση Ξενοδόχων” είπε η κ. Πατουλίδου, ενώ αναφέρθηκε και στην πληρωμή από τον Οργανισμό, της συμμετοχής στελέχους της Ένωσης σε αποστολή στο Κατάρ.

“Οι πιο καταλυτικές απαντήσεις θα δοθούν στο πλαίσιο του Money Show το ερχόμενο Σάββατο. Εκεί θα παρουσιαστεί τι κάνει ο Οργανισμός και πώς επιτέλους προσπαθεί να πάμε ένα βήμα μπροστά και να μην μένουμε στα ίδια και τα ίδια. Εκεί θα παρουσιαστούν, επιπλέον, επικαιροποιημένα αποτελέσματα δράσης του πώς θα ξεφύγει αυτή η πόλη από τη χαμηλή αναγνωρισιμότητα και θα κερδίσει σκαλιά” είπε η κ. Πατουλίδου.

Απευθυνόμενη στην Ένωση Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης σημείωσε: “οι ξενοδόχοι θα πρέπει και οι ίδιοι να ξέρουν τι είναι εκείνο που θέλουν, αλλά το σήμερα να ταιριάζει και με το αύριο και με το μεθαύριο”, είπε η κ. Πατουλίδου και πρόσθεσε: “Ο Δούρειος Ίππος ήταν μόνο στην Τροία και εκεί υπήρχε ωραία Ελένη”.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ