Παραλήρημα Μπαχτσελί: «Οι Έλληνες πολιτικοί τρίζουν τα δόντια, εμείς τα ξεριζώνουμε»

Παραλήρημα Μπαχτσελί: «Οι Έλληνες πολιτικοί τρίζουν τα δόντια, εμείς τα ξεριζώνουμε»

Σε πολύ σκληρές και ακραίες δηλώσεις κατά του Πάνου Καμμένου και της Ελλάδας προέβη την Τρίτη ο αρχηγός του τουρκικού εθνικιστικού κινήματος των Γκρίζων Λύκων, Ντεβλέτ Μπαχτσελί, και ουσιαστικά κυβερνητικός εταίρος της τουρκικής κυβέρνησης την οποία στηρίζει.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα του skai.gr, ο Μπαχτσελί στο νέο του παραλήρημα κατά της Ελλάδας, δήλωσε ότι «θα ξεριζώσουμε τα δόντια σε όσους μας τα τρίζουν», προσθέτοντας ότι ο Έλληνας υπουργός Άμυνας «έχει κρίση υστερίας».

Ειδικότερα, μιλώντας στην ΚΟ του κόμματός του για τον Πάνο Καμμένο, που ανακοίνωσε ότι θα μεταφερθούν 7.000 στρατιώτες στο Αιγαίο και στον Έβρο, ο Μπαχτσελί απάντησε ότι «ο Καμμένος ξέχασε τις ήμερες που τους καταδίωκαν και τους έριξαν στη θάλασσα… αν το θέλουν, το να επαναλαμβάνουμε την ιστορία για εμάς είναι παιχνιδάκι, αυτή τη φορά δεν θα γλιτώσουν με το να διαφύγουν στη Αθήνα… Φαίνεται ότι ο Έλληνας υπουργός Άμυνας της Ελλάδας έχει επηρεαστεί από τη μυθολογία, ζηλεύει τον Δία, μιμείται τον Απόλλωνα και προσπαθεί να γίνει Ποσειδώνας… Αν κοιμάται ας ξυπνήσει, αν έχει κρίση υστερίας να μπει σε κλινική».

«Οι πρόγονοί τους πλήρωσαν το τίμημα για την εχθρότητα που είχαν εναντίον των Τούρκων. Έλαβαν την απάντηση στο πεδίο των μαχών. Σε μια χώρα που δεν είναι μεγαλύτερη από την πόλη του Ικονίου οι ανεύθυνοι πολιτικοί τους τρίζουν τα δόντια. Αυτό είναι μια άδικη προσπάθεια, εμείς όταν χρειαστεί, μπορούμε να τρίξουμε και να ξεριζώσουμε εκείνα τα δόντια», πρόσθεσε ο εθνικιστής πολιτικός.