Πέντε συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας σήμερα στη Θεσσαλονίκη

Πέντε συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας σήμερα στη Θεσσαλονίκη

Πέντε συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας είναι προγραμματισμένες για σήμερα, Παρασκευή, στη Θεσσαλονίκη.

Πιστοί στο καθημερινό ραντεβού τους έξω από τα γραφεία της εταιρείας, στην οδό Εγνατία, είναι συμβασιούχοι της ΕΥΑΘ, οι οποίοι διεκδικούν την επιστροφή στην εργασία τους. Θα συγκεντρωθούν και σήμερα, από τις 08:00 έως τις 14:00.

Στις 09:00, μέλη Συλλογικοτήτων ενάντια στους πλειστηριασμούς θα πραγματοποιήσουν παράσταση αλληλεγγύης έξω από τα δικαστήρια της πόλης, στο πλαίσιο εκδίκασης ποινικής υπόθεσης.

Παράλληλα, στις 11:30, έξω από τη ΔΕΗ στην οδό Τσιμισκή, θα συγκεντρωθούν μέλη της Ανοιχτής Συνέλευσης Κατοίκων Τούμπας, προκειμένου να διαμαρτυρηθούν ενάντια στις διακοπές ηλεκτροδότησης. Οι ίδιοι ζητούν να μην μείνει «κανένα σπίτι χωρίς ρεύμα».

Λίγη ώρα αργότερα, στις 12:00, αναπληρωτές εκπαιδευτικοί θα πραγματοποιήσουν παράσταση διαμαρτυρίας έξω από τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Θεσσαλονίκης, στην οδό Κολοκοτρώνη, στη Σταυρούπολη. Αιτήματά τους είναι οι μαζικοί και μόνιμοι διορισμοί, αλλά και η μονιμοποιήση των αναπληρωτών.

Με τα ίδια αιτήματα θα διαμαρτυρηθούν μέλη του Συλλόγου Αδιόριστων Εκπαιδευτικών, που θα συγκεντρωθούν στις 13:30 στο άγαλμα Βενιζέλου. Μάλιστα, συγκέντρωση αυτή θα συμμετέχουν και οι αναπληρωτές εκπαιδευτικοί και όλοι μαζί αναμένεται να πραγματοποιήσουν πορεία στο κέντρο της πόλης.