Πάνω από 1.000 μοτοσικλετιστές ταξίδεψαν από τη Θεσσαλονίκη στη Φούρκα (ΦΩΤΟ + ΒΙΝΤΕΟ)

Πάνω από 1.000 μοτοσικλετιστές ταξίδεψαν από τη Θεσσαλονίκη στη Φούρκα (ΦΩΤΟ + ΒΙΝΤΕΟ)

Η μεγαλύτερη βόλτα με μοτοσικλέτες στην Ελλάδα, την οποία πραγματοποιούν για Τρίτη συνεχόμενη χρονιά οι Greek Stunt Riders, ολοκληρώθηκε σήμερα, Κυριακή, νωρίς το απόγευμα στη Φούρκα της Χαλκιδικής.

Η μεγάλη μοτο-βόλτα που είναι μια ιδέα των Greek Stunt Riders, υλοποιήθηκε για πρώτη φορά το 2016 με εκδρομή στη Χαλκιδική και με συμμετοχή περισσότερες από 1.500 μοτοσικλέτες. Την επόμενη χρονιά, η μοτο – βόλτα πήγε στο βουνό, στις Σέρρες και παρόλο που ο καιρός πήγε να τα χαλάσει, η επιτυχία της εκδήλωσης ήταν μεγάλη.

Στη φετινή βόλτα, που έχει την χαρακτηριστική ονομασία  Riding For a Cause 2018, συμμετείχαν, σύμφωνα με εκτιμήσεις, πάνω από 1.000 μοτοσικλετιστές από διάφορα μέρη της χώρας με μηχανές κάθε κυβισμού. Οι μοτοσικλετιστές συγκεντρώθηκαν με τις μηχανές τους έξω από τν χώρο του ΙΚΕΑ στη Θεσσαλονίκη και ξεκίνησαν τη βόλτα τους λίγο μετά τις 11.00 το πρωί.

 

Στη συνέχεια, διένυσαν τα περίπου 100 χιλιόμετρα που χωρίζουν την Φούρκα από τη Θεσσαλονίκη, σχηματίζοντας μια εντυπωσιακή πορεία.

Της πορείας προπορευόταν όχημα της εταιρείας τετρακίνητων οχημάτων 4Χ4 Offroad Θεσσαλονίκης, που όριζε το όριο ταχύτητας και το οποία δεν προσπερνούσε κανείς.

Εντέλει, το ταξίδι των εκατοντάδων μοτοσικλετιστών κατέληξε στο beach bar «Zattero» στην Φούρκα Χαλκιδικής (παλιό Aqua Mare) όπου ξεκίνησε ένα ξέφρενο πάρτι με πολλά happenings!