Ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης που είπε ότι «θα ακούει», ότι «θα βλέπει», αλλά δεν είπε τι θα πράξει!

Ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης που είπε ότι «θα ακούει», ότι «θα βλέπει», αλλά δεν είπε τι θα πράξει!

Οι Θεσσαλονικείς φαίνεται ότι δεν γνωρίζουν τα προβλήματα της πόλης και έτσι μια έρευνα θα τα εντοπίσει για να τα μάθει και ο υποψήφιος δήμαρχος και νυν δημοτικός σύμβουλος  Μάκης Κυριζίδης!

Αυτό είναι ουσιαστικά το συμπέρασμα της συνέντευξης Τύπου που έδωσε ο κ. Κυριζίδης, προαναγγέλοντας ότι στις αρχές Νοεμβρίου θα δημοσιοποιήσει μια έρευνα γνώμης για τα προβλήματα της πόλης, τις λύσεις που προτείνουν οι δημότες αλλά και αξιολόγηση της διοίκησης Μπουτάρη. Με απλά λόγια δηλαδή ο νυν δημοτικός σύμβουλος και ο άνθρωπος που θέλει να γίνει δήμαρχος της δεύτερης μεγαλύτερης πόλης της χώρας, δεν γνωρίζει τα προβλήματα της πόλης.

Ο κ. Κυριζίδης είπε ότι «θα ακούει» (άλλωστε αυτό είναι και το σύνθημα της καμπάνιας του), είπε ότι «θα βλέπει», περιοδεύοντας στις γειτονιές, αλλά δεν είπε τίποτα για τα προβλήματα που μαστίζουν τη πόλη και τις λύσεις που προτείνει, τα οποία όπως φαίνεται θα τις ανακαλύψει λίγους μήνες πριν τις εκλογές.

Εκείνο πάντως που είπε ξεκάθαρα είναι πως στόχο έχει να περάσει στον δεύτερο γύρο, ενώ όταν ρωτήθηκε για το άτυπο χρίσμα της Νέας Δημοκρατίας απάντησε: «Εμείς έχουμε ξεκινήσει την προσπάθεια μας. Όταν αποφασίσει η ΝΔ εδώ είμαστε να το συζητήσουμε» κάτι που σημαίνει ότι χρίσμα γιοκ!

K.M.