Ο Πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ κυκλοφορούν και… σε προφυλακτικά (Φώτο)

Ο Πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ κυκλοφορούν και… σε προφυλακτικά (Φώτο)

Οι επίδοξοι του marketing της εταιρείας αποφάσισαν να φέρουν την υπόθεση του Βασιλικού Γάμου στα άκρα και φυσικά να βγάλουν όσα περισσότερα κέρδη μπορούν. Μετά τα προφυλακτικά που καλείται να παράγει η Ζιμπάμπουε μετά από έκκληση του υπουργού Υγείας της χώρας -οι εισαγωγές που γίνονται από την Κίνα δεν “βοηθούν” ερωτικά τους άντρες της χώρας γιατί είναι μικρού μεγέθους- μια εταιρία έρχεται και προτείνει σε όλους όσοι εκτιμούν το νέο βασιλικό ρομάντζο της Βρετανίας να το αποδείξουν στο κρεβάτι τους. Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ “είναι” πλέον και προφυλακτικά.

Η επιχείρηση Crown Jewels θέλει να γιορτάσετε τον επερχόμενο βασιλικό γάμο με ένα βασιλικό σεξ με προφυλάξεις που ταιριάζουν σε έναν πρίγκιπα και τη σύντροφο του.

Τα συλλεκτικά προφυλακτικά περιορισμένης έκδοσης θα κυκλοφορήσουν ως αναμνηστικά πριν τον γάμο της 19ης Μαΐου.

Αν και τα προφυλακτικά των Χάρι-Μαρκλ δεν είναι διαθέσιμα ακόμη στην αγορά η εταιρία ενημερώνει τους επίδοξους πελάτες της να υποβάλουν τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τους ώστε να ενημερωθούν για την ημέρα κυκλοφορίας τους.

Η εταιρία έκανε το ίδιο και το 2011. Τότε τα πρόσωπα των Ουίλιαμ και Κέιτ Μίντλετον χαμογελούσαν στους εραστές που αποφάσισαν να γιορτάσουν τον γάμο τους κάνοντας ό,τι κάνουν τα ζευγάρια τη δεύτερη νύχτα του γάμου τους.

Η παραγγελία θα φέρει στον επίδοξο πελάτη “τέσσερα προφυλακτικά κατάλληλα για έναν πρίγκιπα”, πιστοποιητικό γνησιότητας και όπως υπόσχεται η επιχείρηση “με αυτές τις προφυλάξεις ο πρίγκιπας της ζωής σας θα σας χαμογελάσει”.

Το Παλάτι δεν έχει ακόμη αντιδράσει για τα εκκεντρικά αναμνηστικά του μεγάλου event της νέας μοναρχίας καθώς το ειδύλλιο εμπνέει και τη μικρή οθόνη.

Πηγή: CNN