Ο οίκος Γκούτσι εμπνέεται από τον Έλτον Τζον

Ο οίκος Γκούτσι εμπνέεται από τον Έλτον Τζον

Δύο από τα μεγαλύτερα ονόματα στον χώρο της μόδας και του θεάματος ένωσαν τις δυνάμεις τους για μία ξεχωριστή συλλογή ρούχων.  Η συλλογή ονομάζεται «Gucci Elton John»  και είναι εμπνευσμένη από τις εικονικές εμφανίσεις του Έλτον Τζον στην σκηνή. Σε συμφωνία με την καλλιτεχνική προσωπικότητα του μουσικού, η συλλογή παίρνει έμπνευση από τη γοητεία του ροκσταρ, με μουσικές νότες, έντονα χρώματα και  μοτίβα που σίγουρα ξεχωρίζουν.

Ο εμπνευστής της συλλογής, Μπόμπ  Μάκι, αποφάσισε να δημιουργήσει  μία  μικρή συλλογή από ολοκληρωμένες εμφανίσεις  αντλώντας  υλικό από παλαιότερες δημιουργίες του Έλτον Τζον με μία νέα και φρέσκια πνοή. Σε συνεργασία με την σχεδιάστρια Άννι Ρέιβι, που ήταν η αποκλειστική δημιουργός κοστουμιών του Έλτον Τζον, η νέα συλλογή έχει ήδη συζητηθεί όσο καμία. 

Η είδηση της συνεργασίας τους δεν μας εξέπληξε. Ο οίκος Γκούτσι έχει χρησιμοποιήσει πάλι τον διάσημο μουσικό σαν έμπνευση για την πρόσφατη καλοκαιρινή κολεξιόν του και η σχέση τους είναι στενή. Πρόσφατα, οι δύο πλευρές είχαν συνεργαστεί  πάλι για τα κοστούμια της αποχαιρετιστήριας τουρνέ του Έλτον Τζον , με τον μουσικό να δηλώνει λάτρης του οίκου.

Η κολεξιόν είναι ήδη διαθέσιμη και οι θαυμαστές του ποπ ήχου και της μόδας έχουν ήδη αποκτήσει ένα κομμάτι. Εσείς;

in.gr