Ο κόσμου του επίπλου στην Helexpo από τις 9 Μαρτίου

Ο κόσμου του επίπλου στην Helexpo από τις 9 Μαρτίου

Η αγορά του οικιακού και επαγγελματικού επίπλου αποτυπώνει όλες τις τρέχουσες τάσεις, αλλά και τις προοπτικές της, στην έκθεση Furnidec Business, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης από τις 9-11 Μαρτίου.

Η Furnidec Business αποτελεί σημείο αναφοράς για το έπιπλο, την διακόσμηση, το interior και το industrial design, ενώ συνιστά το πλέον εξειδικευμένο εκθεσιακό γεγονός στο έπιπλο και την μακροβιότερη διαχρονικά έκθεση του κλάδου.

Η έκθεση φιλοξενεί επαγγελματίες από διαφορετικούς χώρους, όπως εμπόρους προϊόντων επίπλου και διακόσμησης, αλλά και αρχιτέκτονες, διακοσμητές, σχεδιαστές και ξενοδόχους.

Η Furnidec Business συγκεντρώνει εμπορικούς επισκέπτες από την Ελλάδα και το εξωτερικό, οι οποίοι εκπροσωπούν ορισμένα από τα μεγαλύτερα καταστήματα στον χώρο του επίπλου και των υφασμάτων επίπλωσης.

Στην φετινή της διοργάνωση οι φιλοξενούμενοι εμπορικοί επισκέπτες είναι 150 από όλη την Ελλάδα (Κυκλάδες, Δωδεκάνησα, Κρήτη,   Αθήνα, Πελοπόννησος κα) και την Κύπρο.

Ιδιαίτερη σημασία δίνει η Furnidec Business στη στοχευμένη και ολοκληρωμένη προβολή του “made in Greece” επίπλου, καθώς επίσης και στις έξυπνες και ευέλικτες προτάσεις που ανταποκρίνονται στις προδιαγραφές κάθε project.

Βασικό στοιχείο υπεροχής και χαρακτηριστικό της ταυτότητας της έκθεσης είναι η πολυμορφία στις κατηγορίες και τα στυλ των προϊόντων και των υπηρεσιών, που παρουσιάζονται.