Ο καθηγητής καρδιοχειρουργικής Ν.Τσιλιμίγκας υποψήφιος του ΚΙΝΑΛ για την Περιφ.Θεσσαλίας

Ο καθηγητής καρδιοχειρουργικής Ν.Τσιλιμίγκας υποψήφιος του ΚΙΝΑΛ για την Περιφ.Θεσσαλίας

Την υποψηφιότητα του Νίκου Τσιλιμίγκα στηρίζει το Κίνημα Αλλαγής για την Περιφέρεια Θεσσαλίας. Η απόφαση ελήφθη χθες το βράδυ ομόφωνα από το Περιφερειακό Συμβούλιο του κόμματος που συνεδρίασε στη Λάρισα.

Η ανακοίνωση της απόφασης αναφέρει οτι «ομόφωνα αποφάσισε τη στήριξη της υποψηφιότητας του Καθηγητή Καρδιοχειρουργού Νικόλαου Τσιλιμίγκα ως επικεφαλής της παράταξης που θα συμμετέχει στις επερχόμενες περιφερειακές εκλογές του Μαΐου 2019. Η εξαιρετική παρουσία του στις προηγούμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, η επιστημονική του κατάρτιση, η αγάπη του για τον άνθρωπο, η κοινωνική του αναγνώριση και η πολιτική συνέπεια που έχει επιδείξει ο Νίκος Τσιλιμίγκας σε όλες τις κρίσιμες μάχες, αποτελούν εκείνα τα χαρακτηριστικά που μπορούν να διασφαλίσουν μια άλλη πορεία για τη Θεσσαλία.

Είμαστε σίγουροι ότι μπορεί να σχεδιάσει και να οδηγήσει μαζί με τον συνδυασμό του στην οικονομική και κοινωνική ανάταση της Θεσσαλίας. Το Κίνημα Αλλαγής με όλες τις δυνάμεις του στους 4 νομούς θα στηρίξει αυτήν την προσπάθεια».