Ο αγνώριστος Γκόρντον Ράμσεϊ- ο λόγος που έχασε 25 κιλά! (ΦΩΤΟ)

Ο αγνώριστος Γκόρντον Ράμσεϊ- ο λόγος που έχασε 25 κιλά! (ΦΩΤΟ)

Ο ιδιότροπος αλλά πολύ ταλαντούχος σεφ, Γκόρντον Ράμσεϊ, εξομολογήθηκε πως πήρε την απόφαση να χάσει 25 κιλά για έναν εντελώς απρόσμενο λόγο.

Είναι ο πιο αθυρόστομος μάγειρας με εκατομμύρια τηλεθεατές να τον παρακολουθούν μέσα από τις εκπομπές του. Εκνευρίζεται με το παραμικρό και εξαπολύει προσβολές σε όποιον τολμήσει να παρακούσει τις μαγειρικές εντολές του.

Σήμερα, είναι μάλλον ο πιο αναγνωρίσιμος σεφ στον πλανήτη, με μια αυτοκρατορία που έχτισε γρήγορα, με αδιαμφισβήτητο ταλέντο και θράσος.

Από το 1998 μέχρι το 2013 άνοιξε 25 εστιατόρια σε όλο τον κόσμο – από το Ντουμπάι έως το Τόκιο. Συνολικά τα εστιατόριά του έχουν κερδίσει 7 αστέρια.

Είναι σίγουρα ο φόβος και ο τρόμος για κάθε παίκτη ριάλιτι που τον βρίσκει μπροστά του. Κι όμως ο Γκόρντον Ράμσεϊ αντιμετώπισε τον πιο μεγάλο φόβο του πριν από μερικά χρόνια: Να τον παρατήσει η γυναίκα του.

Οπως εξομολογήθηκε σε συνέντευξή του πήρε την απόφαση να χάσει 25 κιλά όταν φοβήθηκε πως η καλογυμνασμένη γυναίκα του θα τον παρατήσει!

Ο 51χρονος σεφ είχε φτάσει να ζυγίζει 114 κιλά. «Ημουν τόσο χοντρός! Έπρεπε να χάσω κιλά ή απλά να ρισκάρω πως θα χάσω τη γυναίκα μου που έχει τρέλα με τη fitness ζωή.Έμοιαζα σαν ένας σάκος γεμάτος με…σκ@@ά. Πλέον, βλέπω τις φωτογραφίες κι αναρωτιέμαι πως δεν με παράτησε η γυναίκα μου».

Δείτε εδώ πώς είναι σήμερα μετά τη δίαιτα που έκανε:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Δείτε τον πριν αρχίσει δίαιτα:

Στη συλλογή με τα παράσημά του δεν μπορούμε να αγνοήσουμε τη βράβευσή του από τη βασίλισσα Ελισάβετ το 2006, δύο βραβεία Catey (ως πρωτοεμφανιζόμενος σεφ το 1995 και σεφ της χρονιάς το 2000), όπως επίσης και έναν τίτλο που τον χαρακτηρίζει άτομο με τη μεγαλύτερη επιρροή στη βρετανική βιομηχανία εστίασης για το 2006 από το περιοδικό Caterer and Hotelkeeper.

Ηταν η χρονιά που εκθρόνισε τον αντίπαλό του, Τζέιμι Ολιβερ, από την πρώτη θέση της λίστας του περιοδικού. bovary.gr