Ομιλία Κουτσούμπα στο Σύνταγμα για Βαλκάνια, Τουρκία και ΝΑΤΟ

Ομιλία Κουτσούμπα στο Σύνταγμα για Βαλκάνια, Τουρκία και ΝΑΤΟ

Με ομιλία του γενικού γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα κορυφώνεται η συγκέντρωση του κόμματος στο Σύνταγμα.

Ο κ. Κουτσούμπας κάλεσε τους πολίτες να δουν όσα κρύβουν, «να δείτε “το δάσος” δηλαδή τους σχεδιασμούς των ιμπεριαλιστών, των ΗΠΑ, του ΝΑΤΟ, της ΕΕ, τη σύγκρουση μεγάλων συμφερόντων συνολικά στα Βαλκάνια και όχι μόνο το “δέντρο” δηλαδή το παζάρι για το όνομα της Πρώην Γιουγκοσλαβικής Δημοκρατίας της Μακεδονίας».

«Μιλάμε πρόσωπο με πρόσωπο με όλους όσοι πίσω από τον αποπροσανατολισμό, τον εφησυχασμό της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ και τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα περί δήθεν σταθερότητας και ασφάλειας βλέπουν να ματώνουν τους λαούς για τη “σταθερότητα” και την “ασφάλεια” της κερδοφορίας των μονοπωλίων τους» σημείωσε ο γ.γ. του ΚΚΕ.

Όπως τόνισε ο κ. Κουτσούμπας, «ο λαός μας δεν έχει να χωρίσει τίποτα με τους λαούς των Βαλκανίων, δεν έχει να χωρίσει τίποτα με το γειτονικό τούρκικο λαό. Γι’ αυτό κανείς να μην πιαστεί στα δίχτυα του εθνικισμού που δηλητηριάζει τους λαούς για να κρύψει ότι οι εργάτες σε όλες τις χώρες έχουν τον ίδιο αντίπαλο, τους εκμεταλλευτές τους, τους αστούς και το σάπιο