Οι σπόντες για το ΑΠΕ στα παιχνίδια εικονικής πραγματικότητας κυριάρχησαν στη βόλτα Μητσοτάκη στη ΔΕΘ

Οι σπόντες για το ΑΠΕ στα παιχνίδια εικονικής πραγματικότητας κυριάρχησαν στη βόλτα Μητσοτάκη στη ΔΕΘ

Οι σπόντες για το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων κυριάρχησαν στο περίπτερο της τεχνολογίας και στα παιχνίδια της εικονικής πραγματικότητας που στάθμευσε κατά την επίσκεψη του στη ΔΕΘ ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο κ. Μητσοτάκης περιηγήθηκε στα περίπτερα της 83ης ΔΕΘ με μια από τις πρώτες στάσεις να είναι στο περίπτερο των Ενόπλων Δυνάμεων. Ακολούθησαν δοκιμή τσίπουρου, αθλητικά σχόλια για τις ομάδες της Θεσσαλονίκης, αλλά και φυσικά οι σπόντες προς το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

 

 

Ο πρόεδρος της ΝΔ ξεκίνησε τη βόλτα του από το κτίριο διοίκησης και περνώντας από τον χώρο όπου βρίσκεται το ραδιόφωνο του ΑΠΕ-ΜΠΕ, σχολίασε δεικτικά με αφορμή το ρεπορτάζ του Πρακτορείου για την ακύρωση του μέτρο της περικοπής των συντάξεων: «Πολύ ωραία τα βλέπω τα πράγματα με Τσίπρα».

 

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης στην 83η ΔΕΘ

Gepostet von CNN Greece am Samstag, 15. September 2018

 

Στη συνέχεια ο κ. Μητσοτάκης επισκέφτηκε το περίπτερο των Ενόπλων δυνάμεων και συνέχισε στο σταντ της ΠΑΕ Άρης

Στο περίπτερο 17, στo Hall of Games, ο πρόεδρος της ΝΔ έπαιξε παιχνίδι εικονικής πραγματικότητας φορώντας τα ειδικά γυαλιά, χαιρέτισε μικρούς Gamers κι έβγαλε πολλές selfies.

Στο περίπτερο όπου βρίσκεται το Επιμελητήριο των Σερρών, ο γνωστός αγροτοσυνδικαλιστής, Στέργιος Λίτος χάρισε του χάρισε ένα μπουκάλι πεπαλαιωμένο τσίπουρο, με τον κ. Μητσοτάκη να σχολιάζει «είναι το αγαπημένο μου».

Επόμενος σταθμός στη βόλτα του προέδρου της ΝΔ ήταν το σταντ της ομάδας του Ηρακλή όπου τον υποδέχτηκε ο νέος μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, Τομ Παπαδόπουλος.

Οι άνθρωποι του Γηραιού χάρισαν στον κ. Μητσοτάκη φανέλα με το νούμερο 110, η οποία σηματοδοτεί τα 110 χρόνια ιστορίας του Συλλόγου.

 

 

Η βόλτα του προέδρου της ΝΔ συνεχίστηκε στα σταντ των πανεπιστημιακών ιδρυμάτων της χώρας, όπου, μεταξύ άλλων, είχε συνομιλίες με εκπροσώπους του ΑΠΘ και του Πανεπιστημίου Μακεδονίας.