Οι Παμμακεδονικές Οργανώσεις ανέλαβαν το συλλαλητήριο στο Σύνταγμα! (VIDEO) “Όλοι εδώ! Όλοι ναι στο συλλαλητήριο!”

Οι Παμμακεδονικές Οργανώσεις ανέλαβαν το συλλαλητήριο στο Σύνταγμα! (VIDEO) “Όλοι εδώ! Όλοι ναι στο συλλαλητήριο!”

Με τις Παμμακεδονικές Οργανώσεις να μπαίνουν μπροστά και να αναλαμβάνουν τα ηνία για να εκπροσωπήσουν και να οργανώσουν το Συλλαλητήριο για τη Μακεδονία στο Σύνταγμα, στις 4 Φεβρουαρίου, πέφτει οριστικά στο κενό, κάθε προσπάθεια απαξίωσης και υπονόμευσης της συγκέντρωσης, που είχε ξεκινήσει στηριγμένη σε αμφιλεγόμενα χαρακτηριστικά του αρχικού διοργανωτή.

Στερώντας πλέον κάθε έρεισμα, απ` όσους επιμένουν να θεωρούν πως το πλήθος που θα συγκεντρωθεί στο Σύνταγμα (ή εκείνο που συγκεντρώθηκε στη Θεσσαλονίκη) ενδιαφέρεται για την ταυτότητα των διοργανωτών, συγκροτήθηκε και επίσημα η Συντονιστική Επιτροπή, η οποία θα φέρει εις πέρας την διεξαγωγή του δεύτερου συλλαλητηρίου στην Αθήνα.

Το συλλαλητήριο στο Σύνταγμα θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου στις 14:00 το μεσημέρι.

Την εποπτεία της διεξαγωγής αναλαμβάνουν εκπρόσωποι των Παμμακεδονικων Ενώσεων Υφηλίου, του Συλλόγου “Θερμαϊκός” που συμμετείχε και στην οργάνωση του πρώτου συλλαλητηρίου στη Θεσσαλονίκη και των Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδονίας.

Ολόκληρη η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Σας ενημερώνουμε ότι σήμερα Πέμπτη 25 Ιανουαρίου συγκροτήθηκε Συντονιστική Επιτροπή τα μέλη της οποίας θα φέρουν αποκλειστικά την απόλυτη ευθύνη για την διεξαγωγή του δεύτερου Πανελλαδικού συλλαλητηρίου για την Μακεδονία που θα διεξαχθεί την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου στις 14:00 το μεσημέρι στο Σύνταγμα.

Η Επιτροπή όρισε υπεύθυνους επικοινωνίας τους Νίνα Γκατσούδη από τις Παμμακεδονικές Ενώσεις Υφηλίου, τον Μιχάλη Πατσίκα εκπρόσωπο του Θερμαϊκού, τον Γιώργο Τάτσιο πρόεδρο όλων των Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδονίας σε όλη την χώρα και ως τη δημοσιογράφο Γεωργία Μπιτάκου.

Επιπρόσθετα μοιράστηκαν αρμοδιότητες στους φορείς ώστε να εξασφαλιστεί οργανωτικά, με απόλυτη επιτυχία η διεξαγωγή του συλλαλητηρίου που ήδη είναι στο επίκεντρο της διεθνούς κοινότητας και από το οποίο εξαρτάτε η εξέλιξη του μείζονος εθνικού ζητήματος. Παρακαλούμε θερμά τα Ελληνικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης να συμπορευτούν αυτή την φορά με τον αγώνα του Ελληνικού Λαού με απόλυτη ευθύνη συνέπεια και την δέουσα προσοχή.

Καλούμε τον Ελληνικό Λαό να συνεχίσει εμψυχωμένος τον αγώνα του . Η εδαφική ακεραιότητα της χώρας απειλείτε από την παραχώρηση του ονόματος της Μακεδονίας ΜΟΝΟ η μαζική συμμετοχή του Λαού στο συλλαλητήριο μπορεί να το αποτρέψει!»

Στη διάρκεια σχετικών δηλώσεων τονίστηκε ότι «κανείς άλλος δεν αποφασίζει για το συλλαλητήριο της Κυριακής 4 Φεβρουαρίου στις 14:00 στην Αθήνα, πέραν της Συντονιστικής Επιτροπής».