”Οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί είναι ο τρόπος για να μας πάρουν τα σπίτια”(ΒΙΝΤΕΟ)

”Οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί είναι ο τρόπος για να μας πάρουν τα σπίτια”(ΒΙΝΤΕΟ)

«Οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί είναι ο τρόπος για να μας πάρουν τα σπίτια την ώρα που ξεπουλάνε τη χώρα» αναφέρει η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Μάλιστα απηύθυνε και κάλεσμα προς τους συμβολαιογράφους, δικηγόρους και αστυνομικούς να αντισταθούν στους πλειστηριασμούς.

Όπως τονίζεται μεταξύ άλλων «οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί είναι ο τρόπος για να μας πάρουν τα σπίτια, την ώρα που ξεπουλάνε την χώρα», καθώς και ότι η «πλατφόρμα των πλειστηριασμών είναι παράνομη και λειτουργεί χωρίς σύμβαση».

Όπως αναφέρει στο μήνυμά της:

«Οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί είναι ο τρόπος για να μας πάρουν τα σπίτια, την ώρα που ξεπουλάνε την χώρα. Ξέρεις ότι βάλανε ακόμα και την Εγνατία Οδό στο ΤΑΙΠΕΔ; Η πλατφόρμα των πλειστηριασμών είναι παράνομη και λειτουργεί χωρίς σύμβαση.

Αυτό είναι άλλο ένα κακούργημα. Επειδή βιάζονται.

Ο Πρόεδρος του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου κατηγορείται και δικάζεται για το παραδικαστικό κύκλωμα των στημένων πλειστηριασμών. Αυτόν βάλανε για την δουλειά. Καλούμε τους συμβολαιογράφους της χώρας να αντιδράσουν. Μπορούν να το σταματήσουν. Καλούμε τους νομικούς της χώρας να βοηθήσουν. Με τις γνώσεις τους.

Καλούμε τους αστυνομικούς για ενημέρωση. Αυτοί θα πάρουν την εντολή να βγάλουν χρεωμένες οικογένειες από τα σπίτια τους. Ξεκινάμε συναντήσεις σε όλη την Ελλάδα. Καλούμε τους συλλειτουργούς της Δικαιοσύνης σε όλη την Ελλάδα να συναντηθούμε στις πόλεις τους. Για να υπερασπιστούμε τους συμπολίτες μας και το Σύνταγμα της χώρας μας».