Οι δηλώσεις του Αλ. Τσίπρα για τις πυρκαγιές(ΒΙΝΤΕΟ)

Οι δηλώσεις του Αλ. Τσίπρα για τις πυρκαγιές(ΒΙΝΤΕΟ)

Είναι μια δύσκολη στιγμή για την Αττική, μια δύσκολη νύχτα για την Ελλάδα, δήλωσε ο Αλέξης Τσίπρας μετά την ενημέρωση που είχε στο Κέντρο Επιχειρήσεων της Πυροσβεστικής στο Χαλάνδρι.

Όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο πρωθυπουργός σημείωσε ότι όλα τα Σώματα είναι σε συντονισμό, η Πυροσβεστική, η Αστυνομία, το Λιμενικό, ο Στρατός, τόνισε ότι όλος ο μηχανισμός βρίσκεται επί ποδός και πως βρίσκεται σε εξέλιξη πολύ μεγάλη επιχείρηση για την αντιμετώπιση των πυρκαγιών.

Ο πρωθυπουργός απηύθυνε έκκληση σε όλους και σε όλες «να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για να καταφέρουμε ό,τι καλύτερο γίνεται».

Απηύθυνε έκκληση για ψυχραιμία προς τους πολίτες που βλέπουν τις περιουσίες τους να είναι σε κίνδυνο, τονίζοντας πως προέχει η ανθρώπινη ζωή.

«Πρέπει να είμαστε αυτή τη στιγμή όλοι σε μια διαρκή εγρήγορση και ενότητα για να αντιμετωπίσουμε μια εξαιρετικά δύσκολη κατάσταση για την Αττική και τη χώρα», σημείωσε ο πρωθυπουργός.

Δηλώσεις του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα από το κέντρο επιχειρήσεων της πυροσβεστικής.

Απόψε είναι μια δύσκολη νύχτα για την Αττική και την Ελλάδα. Πάνω από τρακόσια οχήματα της πυροσβεστικής και εκατοντάδες άντρες και γυναίκες του σώματος επιχειρούν σε τρία μεγάλα μέτωπα. Απευθύνω έκκληση σε όλες και όλους να ενώσουμε τις δυνάμεις μας ώστε να πετύχουμε ό,τι καλύτερο γίνεται. Θέλω να απευθύνω και ένα μεγάλο ευχαριστώ στους άντρες και τις γυναίκες του πυροσβεστικού σώματος που δίνουν τη μάχη με αυτοθυσία και ηρωισμό. Τους είμαστε ευγνώμονες Δηλώσεις από το κέντρο επιχειρήσεων της πυροσβεστικής.

Gepostet von Alexis Tsipras am Montag, 23. Juli 2018