Οι Έλληνες Anonymous έριξαν την ιστοσελίδα της ΔΕΗ

Οι Έλληνες Anonymous έριξαν την ιστοσελίδα της ΔΕΗ

Νέα κυβερνοεπίθεση, αυτή τη φορά κατά της ιστοσελίδας της ΔΕΗ, πραγματοποίησαν οι Έλληνες Anonymous.

Οι Anonymous Greece με ανακοίνωσή τους κατηγορούν τη ΔΕΗ «πολιτική τρομοκρατίας» αφού, σύμφωνα με όσα λένε, δίνει εντολή σε «δικηγορικά γραφεία να στέλνουν εξώδικα σε συμπολίτες και εν συνεχεία κόβει το ρεύμα». Είναι δε χαρακτηριστικό πως σύμφωνα με μαρτυρίες παθόντων οι άνθρωποι που τηλεφωνούν από τα δικηγορικά γραφεία δεν “καταλαβαίνουν τίποτα”. Στην ουσία επιδίδονται σε ένα είδος bullying από το οποίο απουσιάζει μόνο η ανάρτηση στο διαδίκτυο ή ο εκφοβισμός της ανάρτησης στο διαδίκτυο. Οι ασκούμενοι ή οι γραμματείς των δικηγόρων συμπεριφέρονται σαν να τους ανήκει η ΔΕΗ και τα χρέη να οφείλονται σε αυτούς. Μιλούν με κάκιστο και πιεστικό τρόπο. Το επιχείρημά τους είναι πως η ΔΕΗ δεν είναι τράπεζα για να δίνει πληρωμή βάσει εισοδήματος και πως εφόσον έγινε η κατανάλωση πρέπει να πληρωθεί άμεσα. Προτείνουν τη δυνατότητα να καταθέσει ο υπόχρεος κάποιο συγκεκριμένο ποσό κι αν δεν το πράξει σε συγκεκριμένη ημέρα, προτείνουν τη μετάθεση σε άλλη ημερομηνία αλλά με αυξημένο αδικαιολόγητα το ποσό. Μάλιστα, έχουν και ως επιχείρημα πως δεν έχει νόημα να πάει κανείς στη ΔΕΗ διότι ο φάκελλος βρίσκεται ήδη στα χέρια τους!

Σε ό,τι αφορά πάντως τους Anonymous, η ιστοσελίδα dei.gr παραμένει εκτός λειτουργίας από το πρωί της Τετάρτης και ενώ προειδοποιούν ότι θα «καταστρέψουμε όλα τα ηλεκτρονικά σας συστήματα», όπως ανέφερε το in.gr.

#AnonymousGreece #ΔΕΗ #OpGreeceH ιστοσελιδα της ΔΕΗ ειναι εκτος λειτουργιας απο το πρωι.Οι επιθεσεις κατα των συστηματων τους θα συνεχιστουν.Site: www.dei.gr

Gepostet von AnonymousGreece am Mittwoch, 29. August 2018

Τέλος, αξίζει να τονιστεί στο σημείο αυτό πως καλό θα είναι να προσεγγίσει ο κάθε υπόχρεος από μόνος του τα γραφεία της ΔΕΗ. Και να μην υποστεί τις πιέσεις και τις απειλές των δικηγορικών γραφείων.