Ξυλοδαρμός αφού τον έδεσαν σε δέντρο!

Ξυλοδαρμός αφού τον έδεσαν σε δέντρο!

Ξυλοδαρμός με αρκετά σαδιστικό τρόπο, ήταν η κατάληξη διαφωνίας δύο αντρών από τη Νέα Βύσσα Ορεστιάδας, αφού ο ένας -το θύμα- ήταν δεμένος σε δέντρο!

Στην υπόθεση εμπλέκονται 3 άντρες άνω των 40 ετών, οι οποίοι έλυσαν τις διαφορές τους δια τις βίας, αλλά οι δύο -αδέρφια- δεν περιορίστηκαν στην ανταλλαγή γρονθοκοπημάτων. Κατάφεραν, ακινητοποίησαν και έδεσαν στην αυλή του σπιτιού τους, σε δέντρο, τον άτυχο ιδιοκτήτη καφετέριας και τον ξυλοκόπησαν.

Ο άτυχος άντρας περίπου 45 χρονών είχε επισκεφθεί το σπίτι των 2 αδερφών προκειμένου να λύσει τις διαφορές που τον χώριζαν με ένα από τα δύο αδέρφια, όμως η παρουσία του εξαγρίωσε τα αδέρφια που αφού  τον έδεσαν σε ένα δέντρο της αυλής, άρχισαν να τον “ξυλοφορτώνουν”.

Σύμφωνα με μαρτυρίες των κατοίκων του χωριού, δεν ήταν η πρώτη φορά που τα 2 αδέρφια εμπλέκονταν σε φασαρία μιας και πολύ συχνά είχαν διαφορές λίγο πολύ με όλους τους κατοίκους του χωριού.

Στο σημείο κατέφθασε η αστυνομία όπου και συνέλαβε τα 2 αδέρφια ενώ το θύμα μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Διδυμοτείχου για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες, χωρίς ευτυχώς να φέρει σοβαρά τραύματα.

e-evros.gr