Ξεσάλωσαν οι Τούρκοι! Ζητούν την καταδίκη του «πολιτικού κωμικού Πάνου Καμμένου»

Ξεσάλωσαν οι Τούρκοι! Ζητούν την καταδίκη του «πολιτικού κωμικού Πάνου Καμμένου»

Tην καταδίκη του «πολιτικού κωμικού» Πάνου Καμμένου ζήτησε από την Ευρωπαϊκή Ένωση ο υπουργός Ευρωπαϊκών Υποθέσεων της Τουρκίας Ομέρ Τσελίκ. H νέα επίθεση, με βαριές εκφράσεις,  ήρθε μέσω Twiter ζητώντας μάλιστα από την Ευρωπαϊκή Ένωση να καταδικάσει τη στάση του Έλληνα υπουργού Άμυνας.

Σε μια σειρά αναρτήσεών του στο Twitter την Κυριακή του Πάσχα ο κ. Τσελίκ κάνει λόγο για συνεχείς προκλήσεις από το «άτομο που φέρει τον τίτλο του υπουργού Άμυνας» ενώ κατηγορεί την ελληνική κυβέρνηση ότι με τη σιωπή της αποδέχεται την τακτική αυτή.

Ο Τούρκος υπουργός, λίγες μέρες αφότου είχε χαρακτηρίσει τον Έλληνα υπουργό «άμυαλο», αυτή τη φορά τον αποκαλεί «αλαζόνα πολιτικό κωμικό, που απλώς φέρει έναν υπουργικό τίτλο», καλώντας την ΕΕ να καταδικάσει τις δηλώσεις του για την Τουρκία.

«Η ΕΕ δεν μπορεί να διακηρύσσει τις αρχές της και συνάμα να αγνοεί τις διαρκώς προκλητικές δηλώσεις του κ. Καμμένου», αναφέρει σε μια ανάρτησή του ο κ. Τσελίκ, κάνοντας ιδιαίτερη μνεία στην τοποθέτηση του Έλληνα υπουργού περί αποστολής επιπλέον στρατευμάτων στα σύνορα.

Αναφερόμενος δε στον έλληνα πρωθυπουργό σημειώνει: «Παρακολουθούμε τις δηλώσεις του πρωθυπουργού Τσίπρα για τις πολιτικές και νομικές αρχές σε διάφορα ζητήματα. Υπενθυμίζουμε ότι η ανομία και η πρόκληση γίνονται από τον δικό του υπουργό».

Απευθυνόμενος τέλος στην ΕΕ, ο Ομέρ Τσελίκ τόνισε πως αν θέλει να λογίζεται ως επιθυμητός προορισμός για τα υποψήφια κράτη όπως η Τουρκία, δεν μπορεί να δίνει πάσα σε προκλητικές συμπεριφορές, καθώς διαφορετικά δεν προσφέρει τίποτε άλλο παρά κενή αλληλεγγύη».