Ξεπουλάνε το “Γεννηματάς” – Σοβαρή καταγγελία της ΠΟΕΔΗΝ

Ξεπουλάνε το “Γεννηματάς” – Σοβαρή καταγγελία της ΠΟΕΔΗΝ

Σε μαζικό ξεπούλημα φαίνεται ότι προχωράει η κυβέρνηση, καθώς μετά τον θόρυβο που προκλήθηκε για την υπαγωγή αρχαιολογικών χώρων στο Υπερταμείο Αποκρατικοποιήσεων, φαίνεται ότι πωλητήριο μπαίνει και στην υγεία.

Όπως καταγγέλλει η ΠΟΕΔΗΝ, στη λίστα των ακινήτων προς παραχώρηση περιλαμβάνεται και ο κωδικός 6.152 που αντιστοιχεί  στο νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης «Γ. Γεννηματας».

Η ανακοίνωση της ΠΟΕΔΗΝ αναφέρει:

«Με έκπληξη διαπιστώσαμε σήμερα ότι μετά τους αρχαιολογικούς χώρους η κυβέρνηση παραχωρεί στο Υπερταμείο Αποκρατικοποιήσεων (Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου Α.Ε.) και Δημόσια Νοσοκομεία.

Το 6.152 ακίνητο από τα 10.119 συνολικά που παραχωρήθηκαν με το ΦΕΚ Αρ. Φύλλου 2317 19 Ιουνίου 2018 είναι το Δημόσιο Νοσοκομείο «Γεννηματάς Θεσσαλονίκης». Φέρει Κωδικό Αριθμό Κτηματολογίου (ΚΑΕΚ) 190442650001-0-0.

Η έρευνα μας συνεχίζεται. Απ’ ότι φαίνεται υπάρχουν και άλλα Νοσοκομεία που παραχωρήθηκαν. Αν είναι δυνατόν. Ασύλληπτο!!! Ένα Νοσοκομείο του Εθνικού Συστήματος Υγείας εκχωρείται για ξεπούλημα στο Υπερταμείο Αποκρατικοποιήσεων. Τι σημαίνει αυτό; Ξεπουλιέται η Δημόσια Υγεία.

Να χαιρόμαστε μία αριστερή κυβέρνηση που ξεπουλάει τα πάντα. Νοσοκομεία που είναι ο πυρήνας του κοινωνικού κράτους, αρχαιολογικούς χώρους. Ότι βρει μπροστά της. Σημασία έχουν τα υπερπλεονάσματα και η καρέκλα της εξουσίας. Ντροπή».