Ξανά υποψήφιος δήμαρχος ο Γιάννης Μπουτάρης

Ξανά υποψήφιος δήμαρχος ο Γιάννης Μπουτάρης

Δήμαρχος μέχρι τα 100! Ο επί δυο συνεχόμενες θητείες δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης ανακοίνωσε επίσημα στους αντιδημάρχους, εντεταλμένους δημοτικούς συμβούλους και προέδρους Νομικών Προσώπων του Δήμου πως θα διεκδικήσει για τρίτη φορά τη δημαρχία.

Η συνάντηση έγινε σήμερα Παρασκευή 13 Ιουλίου στο δημαρχιακό μέγαρο με θέμα “Επίσπευση εκλογών” και φαίνεται πως ο κυρ Γιάννης επέσπευσε την ανακοίνωση αυτή λόγω και της διενέργειας των αυτοδιοικητικών εκλογών νωρίτερα, τον Μάιο του 2019.

Ο κ. Μπουτάρης επανέλαβε για μια ακόμη φορά τη δήλωση πως «θα είμαι δήμαρχος έως 100 χρονών». Παράλληλα ζήτησε από τα στελέχη της διοίκησής του να εντείνουν το έργο τους και τις προσπάθειές τους για βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών, προκειμένου να κερδίσουν για τρίτη φορά την εμπιστοσύνη των Θεσσαλονικέων.

Υπενθυμίζεται πως στήριξη στην υποψηφιότητα του κ. Μπουτάρη για τη δημαρχία Θεσσαλονίκης έχουν ανακοινώσει ο ΣΥΡΙΖΑ μέσω του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα και το Κίνημα Αλλαγήςμέσω της προέδρου του Φώφης Γεννηματά.