Ν.Δ.: Αποστράτευσαν τον ταξίαρχο που «χάλασε τη δουλειά» Καμμένου με τον μεσάζοντα

Ν.Δ.: Αποστράτευσαν τον ταξίαρχο που «χάλασε τη δουλειά» Καμμένου με τον μεσάζοντα

Για αποστράτευση ταξιάρχου η οποία σχετίζεται με την υπόθεση «Σαουδική Αραβία» κάνει λόγο η Ν.Δ., με δήλωση του τομεάρχη Εθνικής Άμυνας Βασίλη Κικίλια, επ’ αφορμή των ετήσιων τακτικών κρίσεων στις Ένοπλες Δυνάμεις.

«Οι πρόσφατες κρίσεις των ανωτάτων αξιωματικών του Στρατού Ξηράς γεννούν πολλά ερωτήματα καθώς σχετίζονται και με την υπόθεση της απόπειρας πώλησης αμυντικού υλικού στη Σαουδική Αραβία για την οποία ελέγχεται ο κ. Καμμένος.

«Συγκεκριμένα, αποστρατεύθηκε ο Ταξίαρχος Μιχαήλ Παπαδάκης, ο οποίος υπενθυμίζεται ότι ήταν ο αξιωματικός που ενεργώντας με τη θεσμική του ιδιότητα “χάλασε την δουλειά” που πήγε να στήσει ο κ. Καμμένος με τον εκλεκτό του, μεσάζοντα Βασίλη Παπαδόπουλο», σημειώνει ο κ. Κικίλιας.

«Ως φαίνεται, μετά την άλωση του κρατικού μηχανισμού που επιχειρεί συστηματικά η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, τώρα επιδιώκει να ελέγξει και τις Ένοπλες Δυνάμεις, αποπέμποντας αξιωματικούς που προτάσσουν το συμφέρον της χώρας μας, και μάλιστα σε μια τόσο ευαίσθητη περίοδο για τα εθνικά μας θέματα.

«Το μόνο παρήγορο είναι ότι η χειρότερη και πιο επικίνδυνη κυβέρνηση της Μεταπολίτευσης μετρά πλέον τον χρόνο της αντίστροφα», καταλήγει.