Νυκτερινή επέμβαση της Π.Π. Καλαμαριάς για αυτοκίνητο που «κόλλησε» στο Κόδρα!

Νυκτερινή επέμβαση της Π.Π. Καλαμαριάς για αυτοκίνητο που «κόλλησε» στο Κόδρα!

Αγνόησαν τις προειδοποιητικές σημάνσεις, μπήκαν στο Κόδρα και «κόλλησαν» το αυτοκίνητο τους με αποτέλεσμα την επέμβαση του οχήματος της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Καλαμαριάς.

Ο λόγος για δύο νεαρούς που βρήκαν κατεβασμένη την αλυσίδα σε μια από τις εισόδους του πρώην στρατοπέδου Κόδρα στη Καλαμαριά, αγνόησαν τις απαγορευτικές σημάνσεις και μπήκαν με το αυτοκίνητο τους.  Η αλυσίδα ήταν κατεβασμένη επειδή νωρίτερα αργά το απόγευμα χρειάστηκε η επέμβαση ασθενοφόρου για τραυματισμό εντός του πρώην στρατοπέδου που πλέον μετατρέπεται σε πάρκο. Ωστόσο υπήρχαν οι απαγορευτικές σημάνσεις αλλά και τα πλαστικά εμπόδια που προφανώς μετακίνησαν οι δύο νεαροί.

 

 

Τελικά οι δύο νεαροί «κόλλησαν» το αυτοκίνητο τους σε δύσβατο σημείο με αποτέλεσμα οι δύο μπροστινοί τροχοί να βρεθούν στον …αέρα και το όχημα να ακινητοποιηθεί. Για καλή τους τύχη δεν τραυματίστηκαν!

 

 

Λίγο αργότερα τους εντόπισε το πλήρωμα του οχήματος της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Καλαμαριάς που επιτηρεί την περιοχή του πρώην στρατοπέδου. Ο υπάλληλος του δήμου προσέτρεξε σε βοήθεια. Απεγκλώβισε το αυτοκίνητο και οι δύο νεαροί τελικά έφυγαν με ζημιές στο μπροστινό τμήμα του οχήματος τους.

Να σημειωθεί ότι ο δήμος Καλαμαριάς, αναπλάθει το πρώην στρατόπεδο Κόδρα σε πάρκο και για τον λόγο αυτόν έχει απαγορεύσει την είσοδο οχημάτων, ενώ παντού υπάρχουν απαγορευτικές σημάνσεις. Παράλληλα σε καθημερινή βάση υπάλληλοι του δήμου επιτηρούν τον χώρο.