ΝΔ: «Η κυβέρνηση να δώσει εξηγήσεις για την καταγγελία κατά του Π. Πολάκη»

ΝΔ: «Η κυβέρνηση να δώσει εξηγήσεις για την καταγγελία κατά του Π. Πολάκη»

Με σχετική ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία ζητά από την Κυβέρνηση να δώσει εξηγήσεις για όσα αποκάλυψε εχθές με την κατάθεσή του στην Εξεταστική Επιτροπή για την Υγεία, ο κ. Σταμάτης Πουλής, πρόεδρος εργαζομένων του ΚΕΕΛΠΝΟ.

«Η αποκάλυψη του Προέδρου των εργαζομένων του ΚΕΕΛΠΝΟ ότι η εταιρεία φύλαξης επιχείρησε να αποκτήσει παρανόμως αρχεία του Πρωτοκόλλου της υπηρεσίας με σκοπό αυτά να αλλοιωθούν από τον Αναπληρωτή Υπουργό Υγείας, κ. Πολάκη – εφόσον επιβεβαιωθεί – εκθέτει ανεπανόρθωτα την ηγεσία του Υπουργείου», αναφέρει η ανακοίνωση.

«Η Κυβέρνηση οφείλει να δώσει εξηγήσεις για αυτήν τη σοβαρότατη καταγγελία και να μας απαντήσει αν όντως υπήρξε απόπειρα ενοχοποίησης του αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Άδωνι Γεωργιάδη από τον κ. Πολάκη. Και προφανώς αναμένουμε από τη Δικαιοσύνη να διερευνήσει άμεσα αυτήν τη σοβαρότατη υπόθεση», καταλήγει η Νέα Δημοκρατία.

Να υπενθυμιστεί πως ο κ. Πουλής, στην χθεσινή του κατάθεση, κατηγόρησε για απιστία τον αναπληρωτή υπουργό, Παύλο Πολάκη, ενώ αποκάλυψε πως συνεργάτες του κ. Πολάκη πίεζαν υπαλλήλους του ΚΕΕΛΠΝΟ να καταθέσουν ότι έγιναν παράνομες προσλήψεις επί εποχής Άδωνι Γεωργιάδη.