ΝΔ για Ρουβίκωνα: Η προστατευόμενη “συλλογικότητα” της κυβέρνησης δρα ανεξέλεγκτη

ΝΔ για Ρουβίκωνα: Η προστατευόμενη “συλλογικότητα” της κυβέρνησης δρα ανεξέλεγκτη

Σκληρή κριτική στην κυβέρνηση και προσωπικά στον υπουργό του Πολίτη κ. Τόσκα, άσκησε η ΝΔ με αφορμή την εισβολή στο κτίριο της «Ελληνοαμερικανικής Ένωσης» μελών του Ρουβίκωνα.  Ο αναπληρωτής τομεάρχης Εσωτερικών της ΝΔ, αρμόδιος για θέματα Προστασίας του Πολίτη, Μάξιμος Χαρακόπουλος, δήλωσε πως “αντί ο κ. Τόσκας να μετρά με τη μεζούρα τον αριθμό των διαδηλωτών, θα ήταν πιο χρήσιμο να ασχοληθεί με το Ρουβίκωνα και τους διάφορους γνωστούς – αγνώστους οι οποίοι δρουν απολύτως ανεξέλεγκτα”.

Διαβάστε τη δήλωση του κ. Χαρακόπουλου:

«H σημερινή επίθεση του Ρουβίκωνα στην Ελληνοαμερικανική Ένωση έρχεται να προστεθεί σε σειρά δεκάδων ανάλογων περιστατικών, που πλήττουν το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών και αμαυρώνουν την εικόνα της χώρας. Ούτε σήμερα υπήρξε καμία σύλληψη, επιβεβαιώνοντας έτσι, για άλλη μία φορά, ότι η συγκεκριμένη ομάδα κάνει ό,τι θέλει έχοντας εξασφαλίσει την ανοχή της Κυβέρνησης.

Αντί ο κ. Τόσκας να μετρά με τη μεζούρα τον αριθμό των διαδηλωτών, θα ήταν πιο χρήσιμο να ασχοληθεί με το Ρουβίκωνα και τους διάφορους γνωστούς – αγνώστους οι οποίοι δρουν απολύτως ανεξέλεγκτα. Ο καθένας βέβαια έχει και τις προτεραιότητές του…»