Να γιατί οι άντρες “απαρνήθηκαν” τα λευκά εσώρουχα!

Να γιατί οι άντρες “απαρνήθηκαν” τα λευκά εσώρουχα!

Κάποτε τα λευκά εσώρουχα αποτελούσαν τη μοναδική επιλογή για τους άντρες. Έτσι βγήκε και η έκφραση ότι οι γυναίκες έπλεναν τα «ασπρόρουχα» εννοώντας φυσικά τα εσώρουχα.

Τα χρόνια όμως πέρασαν και πλέον τα λευκά εσώρουχα είναι ουσιαστικά δυσεύρετα, αφού οι περισσότεροι δεν τα προτιμούν. Τα προτιμούν όμως οι γυναίκες που εντυπωσιάζονται όταν ένας άντρας φοράει λευκό εσώρουχο αφού για τις κυρίες το λευκό εσώρουχο; Τρείς λέξεις: Νοικοκυρεμένος, καθαριότητα και σέξι!

Όμως εμείς γιατί απαρνηθήκαμε τα λευκά εσώρουχα;

1. Θέμα μάρκετιγκ και ευκολίας πλυσίματος!

Είτε το θέλουμε είτε όχι όλα είναι θέμα μάρκετιγκ και έτσι τα έγχρωμα εσώρουχα προωθήθηκαν ανάλογα αλλάζοντας τη νοοτροπία του λευκού. Ο λόγος απλός: Είναι πιο εύκολα στο πλύσιμο τόσο για τους εργένηδες, αλλά και για τις κυρίες που πλέουν τα ρούχα των αντρών!

2. Σε βγάζει …ασπροπρόσωπο

Αντίθετα με τις παλιές εποχές, σήμερα αρχίζουμε από το πρωί και τελειώνουμε το βράδυ. Επομένως φοράμε ένα εσώρουχο μέχρι …τέλους! Το θέμα είναι αν μας τύχει κάτι καλό το βράδυ στο μπαράκι τι θα γίνει; Το έγχρωμο εσώρουχο καλύπτει την …κόπωση της ημέρας, αντίθετα με το λευκό.

3. Θεωρείται παλιομοδίτικο

Πολλοί είναι εκείνοι που θεωρούν το λευκά εσώρουχα παλιομοδίτικα και δεν έχουν άδικο ειδικά για τα μποξεράκια. Διασώζονται τα σλιπ και τα εφαρμοστά μποξεράκια!

4. Δεν …δείχνουν «κάτι»

Για πολλούς το λευκό εσώρουχο θεωρείται ότι δεν δείχνει κάτι από την προσωπικότητα τους και έτσι προτιμούν κάτι άλλο με χρώμα ή με σχέδια.