Να γιατί αρέσει στις γυναίκες η …πίσω όψη των αντρών

Να γιατί αρέσει στις γυναίκες η …πίσω όψη των αντρών

Η πίσω όψη ενός άντρα είναι κάτι που προσέχουν οι γυναίκες και δεν το κρύβουν. Μην αυταπατάσαι δεν κοιτάζουν το V που σχηματίζει η πλάτη σου αλλά το πόσο γυμνασμένα και …πεταχτά είναι τα οπίσθια σου!

Έρευνες δείχνουν πως το πρώτο πράγμα που αποσπά τη γυναικεία προσοχή είναι τα καλογυμνασμένα ανδρικά οπίσθια. Μάλιστα ερευνητές αποδίδουν αυτή την διαπίστωση στο γεγονός πως οι γυναίκες ασυναίσθητα συνδέουν τα σφιχτά οπίσθια με την ανδρική γονιμότητα.

‘Άλλες ισχυρίζονται ότι προσέχουν τα οπίσθια ενός άντρα ως αντίδραση, επειδή οι άντρας κοιτούν το στήθος των γυναικών. Λένε ακόμα ότι: Πρόκειται για το πιο σεξουαλικό σημείο στο σώμα ενός άντρα ενώ από τα οπίσθια μπορεί να κρίνει πολλά πράγματα για τον αθλητικό ή μη χαρακτήρα του άντρα,

Άλλωστε δεν είναι τυχαίο το αποτέλεσμα σχετικής έρευνας όπου οι γοφοί (οπίσθια) ενός άντρα βλέπουν το 30%, ενώ το υπόλοιπο είναι: Μαλλιά: 5%, μάτια: 18%, χείλη: 15%, στόμα: 11%, πρόσωπο γενικά: 48%, λαιμός: 8%, στήθος: 18%, χέρια: 19%, πόδια: 11%, κοιλιά-περιοχή γεννηπκών οργάνων: 16%, χρώμα (δέρματος κ.λπ.): 3%, σώμα γενικά (βάρος. κατατομή): 59%, ύψος: 17%, άλλο: 4%.