Νέες πτήσεις: Πιο «κοντά» σε Ασία, Αφρική και… Αυστραλία η Θεσσαλονίκη!

Νέες πτήσεις: Πιο «κοντά» σε Ασία, Αφρική και… Αυστραλία η Θεσσαλονίκη!

Πιο «κοντά» σε πολλούς δημοφιλείς προορισμούς σε Ασία, Αφρική και… Αυστραλία θα βρίσκονται στο εξής οι κάτοικοι της Θεσσαλονίκης και της Βόρειας Ελλάδας γενικότερα χάρη στη συνεργασία της αεροπορικής εταιρίας Emirates με τη flydubai.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, πρόκειται για μια εξέλιξη που ακολουθεί την πρόσφατη ανακοίνωση της flydubai ότι ξεκινά νέα σύνδεση Ντουμπάϊ-Θεσσαλονίκη, τρεις φορές την εβδομάδα, από τις 15 Ιουνίου 2018. Οι πτήσεις θα πραγματοποιούνται με ένα Boeing 737, 162 θέσεων στην Οικονομική και 12 θέσεων στη Διακεκριμένη Θέση.

Οι ταξιδιώτες από τη Θεσσαλονίκη και τις γύρω περιοχές θα μπορούν να πετάξουν με τη flydubai από τη Θεσσαλονίκη στο Ντουμπάϊ και να συνδεθούν εύκολα με πτήσεις της Emirates προς προορισμούς όπως το Γιοχάνεσμπουργκ, η Αδελαΐδα, η Μπανγκόκ, το Χονγκ Κονγκ, η Μελβούρνη, το Σίδνεϋ, η Σιγκαπούρη και πολλοί άλλοι. Οι επιβάτες μπορούν να κλείσουν όλο το ταξίδι μέσω της Emirates ή της flydubai και να ταξιδέψουν με ένα ενιαίο εισιτήριο.

Η πτήση FZ 770 θα πραγματοποιείται κάθε Τρίτη, Παρασκευή και Κυριακή και θα αναχωρεί από τη Θεσσαλονίκη στις 14:35, φθάνοντας στο Ντουμπάϊ στις 20:30, ιδανική ώρα άφιξης για τη σύνδεση με τις πτήσεις της Emirates με τους παραπάνω και άλλους προορισμούς. Η πτήση της επιστροφής, FZ769, θα αναχωρεί από το Ντουμπάϊ στις 09:05 το πρωί και θα φτάνει στη Θεσσαλονίκη στις 13:35, επίσης διευκολύνοντας, μέσω της flydubai, τη σύνδεση με τη Θεσσαλονίκη για μια σειρά από πτήσεις της Emirates, ιδιαίτερα εκείνων που φθάνουν στο Ντουμπάϊ από την Αυστραλία (από Αδελαΐδα, Μελβούρνη, Σίδνεϋ και Περθ) αλλά και από την Ασία (από Μπανγκόκ, Πεκίνο, Σιγκαπούρη και Σανγκάη).

Σε πολλές πτήσεις προς Ασία και Αυστραλία, όπως το Χονγκ Κονγκ, η Μπανγκόκ, η Σιγκαπούρη, το Σίδνεϋ και η Σανγκάη, οι επιβάτες από Θεσσαλονίκη θα έχουν ακόμη την ευκαιρία να ζήσουν την εμπειρία του διώροφου Α380 της Emirates, που προσφέρει άνετα, ευρύχωρα καθίσματα στην Οικονομική, καθίσματα που γίνονται κρεβάτια στην Business και ιδιωτικές σουίτες στην Πρώτη Θέση, ενώ διαθέτει και on board lounge για τους πελάτες της Πρώτης και της Business Θέσης και shower spa για τους επιβάτες της Πρώτης Θέσης.