Νέα απειλητική επιστολή κατά βουλευτών για το Μακεδονικό- Το πλήρες κείμενο

Νέα απειλητική επιστολή κατά βουλευτών για το Μακεδονικό- Το πλήρες κείμενο

Στη δημοσιότητα έδωσε ο βουλευτής του Ποταμιού, Σπύρος Δανέλης μία νέα απειλητική επιστολή κατά των Ελλήνων βουλευτών, με κατηγορίες περί εσχάτης προδοσίας με αφορμή το Μακεδονικό.

Την επιστολή φαίνεται να έχει στείλει το Πανελλήνιο Απελευθερωτικό Κίνημα Κρητών το οποίο κατηγορεί τους βουλευτές , ότι «καταστρέφουν μέσω εσχάτης προδοσίας την εθνική ταυτότητα και τα κεκτημένα των προγόνων της Ελλάδος», ενώ τους προειδοποιεί ότι «θα αποτελέσουν εχθρούς του ελληνικού λαού αν με τη ψήφο τους παραχωρήσουν κυριαρχικά δικαιώματα της πατρίδας, όπως με το όνομα της Μακεδονίας».

«Είναι αδιανόητο να νομίζουν κάποιοι ότι μπορούν να τρομοκρατήσουν τους Έλληνες βουλευτές απειλώντας τους με κρεμάλες ή θανάτους» δήλωσε ο βουλευτής του Ποταμιού Σπύρος Δανέλης, δίνοντας στη δημοσιότητα απειλητική επιστολή χαρακτηρίζοντας «γελοίες» τις κατηγορίες περί εσχάτης προδοσίας με αφορμή το Μακεδονικό.

«Προφανώς είναι γελοίο κάποιοι να νομίζουν ότι μπορούν να επηρεάσουν την άσκηση εξωτερικής πολιτικής της χώρας. Είναι αδιανόητο να νομίζουν ότι μπορούν να τρομοκρατήσουν τους Έλληνες βουλευτές, απειλώντας μάλιστα με κρεμάλες ή θανάτους» είπε ο κ. Δανέλης και πρόσθεσε ότι «θα έπρεπε να έχει κινηθεί ήδη η εισαγγελία αυτεπαγγέλτως».